Одягнені взуття.

Будь ласка, не порушайте. Тільки 13 фото.
Моє взуття тонке. Він був сором'язливим, щоб відкинути їх, тому я вирішив пришити їх. Нижче знаходиться процес.

Для цього нам знадобиться: Капронові нитки 3 грн пучка; пришивка 4 грн; гачок (1,5 мм) 5 грн; клей «Момент» - 6 грн;
Разом = 18 грн = $ 2.5.

У туфлі очистіть шматочок підошви – потрібно «робити». Власне, перед прошивкою клей заливаємо всі «проблемні» місця на шви. Висушуємо довго для нас, щоб пришити наше взуття.

Вийняти устілки, витягнувши бузок.

З спіралі королевої нитки нарізаємо 2 штуки, більше ніж підошва взуття близько 15-20 см.

Габаритний зображення

Рекомендую відступати стібок на внутрішню частину взуття, адже є найменше навантаження і нитка не буде тканим.

Спочатку проколюємо через отвір стібкою.

В'яжемо два шматки нитки разом. Через отвір, зовні з гаком витягніть один кінець нитки.

Після 1-2 см робимо ще один отвір і витягуємо нитку петлі назовні взуття за допомогою гачка через неї (так як у нас буде внутрішня нитка). У цій петлі кладемо хвіст зовнішньої нитки (див. фото).

Перший шв практично готовий.
Для обох хвостиків натягуйте, щоб шви (див. малюнок)

І так стібка стібкою ...

Намагайтеся розтягувати петлі не великими, інакше внутрішня нитка ви будете швидко розмотати і розбити.

Про нас

Результат. 20 хвилин для кожного взуття.

Коли ви закінчуєте пошиття взуття, нитки на внутрішній стороні можна просто зв'язати з подвійним вузликом.
У мене є все. :) У вас є хороші вихідні, хлопці! :

9754834

Джерело: