Головна економія

Я вирішив розмістити ще один домашній ручної роботи.
У вас буде 25 фото і невеликий опис, ласкаво просимо до здорової і заземленої критики!

Моя дружина і я вирішив розпочати будинок, щоб зберегти сімейний бюджет.
Для цього в магазині фанери купили такі груди (ціна 50 гривень)

Так ми вирішили зробити це трохи старою.

р.

Перш за все, було прийнято рішення прогорнути її трохи за допомогою будівельної сушарки.

р.

Це Чуча, головний експерт в процесах штучного старіння деревини (повна фото в лебеді)

717750 р.

Після лікування феном, у нас є цей смажений грудей.

Далі я починав процес ручного мастурбація з наждачним папером на дрібній деревині, щоб видалити зайвий шар пальника.

Потім за допомогою паперу і коричневого олівця натирайте необхідну кількість тонів кольору на поверхню грудей, щоб дати мені бажаний відтінок.

Якщо ви не пропускаєте школу, ви дізнаєтеся, як це зробити.

Після цього на клумбі безбарвна лакова основа, на якій зверху лякає лак.

Поки основа висихає, дружина, маючи невеликий досвід в такому процесі, як декупаж, відрізається від
Вибрані візерунки серветки для нашого будинку Савркасса і за допомогою щітки розбавляють до необхідної консистенції клею ПВА застосовує ці візерунки на грошову коробку,

цензура

Я чесно не маю нерва, щоб вирізати речі, як це.

декупаж

втрьох

р.

Зареєструватися

Після першого шару висушування лаку я починав процес затирання мікрокраків
спеціальність

(Ви кладете плитку у ванній знає)

Після чого саме той самий процес в правих місцях тільки коричневий затир.

Після затирання поверхня відкрита з цим лаком (і з ним візерунки декупажу) набуває дуже красиву структуру.

499 р.

Фото

Фото

1958 рік

гладкий

поруч-фінал

Залишилося для маленького відкривання його все шаром звичайного лаку під червоним дубом, але вже вночі він на дворі і не втомлює запаху в квартирі.

І це перша розстрочка від мене до сім'ї budjet в нашій коробці, і я чекаю букета зелені від вас.

Додано до [mergetime]1361666879[/mergetime]
Я зробив! Один може коментувати: Дякуємо всім за Вашу увагу та розуміння:

Джерело: