Шановні Яповці, дайте мені ще один вибір нових продуктів автомобільної промисловості.
Сьогодні ми будемо говорити про автомобілі А, Б, С - сегмент, кросовери і пікапи.
Мої коментарі нічого більше, ніж публічна інформація, змішана з особистою думкою.
Насолоджуйтеся!
1,1 км Nissan Note - оновлений автомобіль B-segment. Автомобіль отримав високотехнологічну начинку, новий двигун з об'ємом 1,2 літрів з мінімальними викидами вуглекислого газу, AVM (Around View Monitor) багатокамерний рецензент, 5.8-дюймовий монітор. Автомобіль буде цікавим для дівчат і жінок різного віку.
2,2 км
3. У
4. У
5. Умань
1.Peugeot 2008 – французи вирішили підкорити активно розвивається сегмент компактних позашляховиків, кросоверів. Автомобіль обіцяє бути комфортним і містким, незважаючи на невеликий розмір. В той час як два види двигунів пропонуються: турбо дизель 1,4 л і напівелектричний бензин 1,2 л, обидва двигуни заточуються для суворої економії палива і мінімальних викидів вуглекислого газу.
2,2 км
3. У
4. У
1,1 км Так, джентмен, на Женевському щорічному автосалоні, Китайський запровадив світ на новий автомобільний бренд Qoros! Зустрічайте Qoros 3 Седан! Представник C-Segment з двигуном потужністю 1,2 (турбо) і 1.6 л. Китайська обіцянка високої комфортності та високої технології, яка відрізняється незрівняною якістю, оскільки автомобіль спрямований не тільки на Азіатський ринок, але і на європейському ринку. На мій погляд, автомобіль виявився досить гарним, але китайський доведеться працювати важко, щоб позбутися від стереотипу, що все китайське є поганою якістю.
457684
2,2 км
3. У
4. У
Renault Clio RS - це невеликий і потужний французький автомобіль. Турбінний двигун 1.6 л виробляє 200 к.с. Не поганий, на мій погляд. В цілому, є тенденція створення невеликих, але потужних автомобілів, і ця мода до нас з Європи. Найпопулярніші автомобілі з невеликими обсягами двигуна. І Renault вирішили зберегти інші виробники і продовжити свою спортивну лінію RS на платформі Clio.
2,2 км
3. У
Р
4. У
1,1 км Продовжуємо тему малогабаритних і зарядних автомобілів - Mercedes Benz A45 AMG. Новинка європейців, побудована на платформі A-Class, і присвячена 50-річчю Mercedes Benz AMG Gmbh. 2.0 л турбодвигун виробляє 360 к.с., що не зовсім мало, при цьому споживання 6.9 л на 100 км. Все це працює з AMG SPEEDSHIFT DCT 7-ступінчастою спортивною трансмісією для вимірювання трави коней. Автомобіль упаковується з усіма сортами систем і опцій. Ну, це, ймовірно, буде коштувати як звичайний E-shka з об'ємом 3,5 літрів.
2,2 км
р.
3. У
4. У
р.
1.БМВ 3-series Grand Turismo - новинка від німців. Недавно створене ними GT 5-серії знайшли своїх покупців, хоча автомобіль з зовнішнім виглядом кросовера і задньої колісної їзди досить сумнівна, але німці вирішили створити молодший брат. Зовні, це BMW 3-series хетчбек. Стандартний комплект двигунів в 3-х обрізних рівнях: сучасна лінія, розкішна лінія і потужність. З огляду на те, що початкова вартість досить висока, потрібно мати серйозні аргументи, щоб зробити вибір на користь цього автомобіля.
р.
2,2 км
3. У
4. У
5. Умань
1,1 км Ось оновлений Toyota Tundra пікап вантажівка! Я повинен визнати, що я не байдужий до цього автомобіля. Новий Tundra пропонується в усіх варіаціях кабіни: регулярний, подвійний, kryumax. Повний або задній диск. У вас є всі можливі системи для позашляхових, комфортних, акустичних, камер, моніторів тощо. Обсяг 4.6 л (310 к.с.) і 5,7 л (381 к.с.) з економічним споживанням. Я думаю, 16-22 літрів, не менше!
2,2 км
3. У
4. У
1.Фонд Атлас - північноамериканська новинка. Великий вибір з найсучаснішою технологією, вражаючим дизайном та функціональністю! Автомобіль представлений як концепт, і немає докладної інформації про діапазон двигунів і т.д. Підкреслення розміщується на таких деталях, як активні шишки гриль, колеса і салон. Залежно від режиму швидкості, умов експлуатації, ці дуже проміжки закриваються, або відкриті. Це інновації безпосередньо впливає на динаміку автомобіля. Як корисно все це в житті, і чи знайдеться практичне застосування не відомо! Сам Ford Atlas дивовижний!
2,2 км
3. У
3915695
4. У
Р
5. Умань
6. Жнівень
1,1 км І, нарешті, новий обличчя Джеп Черке
2,2 км
3. У Я зробив!
Джерело: