"Учасники" в білоруській армії

Починався з того, що вони називаються від відділу кадрів і сказали в радісному голосі: тут з військово-секторного офісу вони називаються, вони хочуть щось від вас. Ви в авто будь-яким чином. Знайти
Я прийшов, я кажу: що ви хочете від мене, і в відповідь на мене: знак - завтра ви йдете в армію. Чотири сотні і двадцять полків розгортаються до стану військового часу і надходить до живого вогню. З 10:00 до 20:00 без вихідних +38 068 956 9657 +38 067 679 5520

Понад 70 фото сервісу з коментарями. Будь ласка, не порушайте. Фотографований, як звичайний, або на машині або на завантаження.

Повідомляємо, що знімки були зняті з «зброя». Я на них кудись. Хто визнає себе, не рогоносець. Будь-який, хто хоче критикувати заблокований горизонт - ви знаєте, куди.

Після прибуття в блок почав змінювати одяг. У кожного вже забули те, що надзвичайна ситуація була, тому армійський одяг був трохи від розміру. Ефіші широкі або короткі. В принципі я зіткнувся з такою проблемою на надзвичайних ситуаціях.

Перша проблема не схожа на фольгу в військовій.

Хтось мав велику проблему. Військові уніформи не призначені для цивільних осіб. Так це не підходить або висить в сумці.

Перший світлий в блокі. Це був єдиний час сонця був видимим. Решта січня-лютого 2013 року була переведена.

На зв’язку було близько 200 осіб. Це включає в себе геррілли і військові кадри. Бойова місія була наступним чином: видалення обладнання від зберігання, консервації, маршу на 300 км до діапазону в Осіповичі, рятувального стрільби і повернення в блок.

Це наш командир полку. Нормальний дядько. Єдиний розумний старший офіцер з циркуля, який був там.

П.С. Ні, були інші смарт-і. Наприклад, наш командир, генерал Чехович. Також світовий чоловік. Але деякі фаготи, такі як замполіти, зіпсовані існування.

Давайте мені розповісти про техніку.

На фото бойовий автомобіль (скорочений БМ) Уранської волейної системи. Те, що це так само. Одна ракета залишає воронку, в яку підходить KAMAZ.

Ми отримали поділ. Батарея в відділенні 3. Кожна батарея має 4 БМ і 4 ТЗМ (транспортно-маркувальні машини). Загальний - розділ 12 БМ + 12 ТЗМ + інші машини, такі як розвідка, топографічна і є МТО.

82

Але після зняття з зберігання обладнання необхідно поставити на замовлення. Тому протягом 3 днів без їжі і напоїв ми займали ПТОР цієї частини. Автомобілі, які стояли протягом 20 років в зберіганні, просто повинні бути обслуговані до виходу з бойового виходу.

Коли ми приїхали в блок, ми подумали, що ми будемо пити протягом місяця і піти на самохідний автомобіль. Захопити його. Бойовий вихід – це не хри-мухрі, але ціла група чинників. Так що ніхто дійсно протистоявся, коли вони дізналися, що вони повинні змащувати і ебать.

П.С. Тоді килимки підуть, щоб слабкі молоді люди, косарі і мутильовані можуть йти боковини і не доторкнутися теми армії.

Це БМ.

ЗІЛ-135 Трохи про автомобіль:
Вартість 2 двигунів від 375-го Уралу. Ці двигуни добре, з одним винятком - вони бензинові. В принципі це той самий двигун, як на 130-му ЗІЛ, але примусово. Проводиться на 92 газ. Обсяг кожного двигуна становить 7 л. Витрата палива паспорта - 140 л / 100 км

Ця машина летить як крила моргули. Незалежна підвіска всіх 8 коліс. Швидкість над грубою місцевості - 80 км / год

Драйвери автомобілів, які були зняті і відремонтовані, були проїзди через парк. В принципі люди, які терміново взяли участь у Хурганах. Весь гіррілла поділився лише 4 особи мали досвід водіння цих крокодилів.
Попереду я скажу, що навіть з такими початковими даними, всі автомобілі досягали діапазону, і ми вистрілили назад на «ході». Весь перший заступник Міністра оборони зауважив, що ми з подарунками у вигляді назв та привілеїв. Хтось отримав гроші.

Вид з внутрішнього салону.

Р

Але не всі автомобілі пішли так. Що потрібно було ремонтувати.

На місцевому колонтитулі зателефонували мені папаразиці. Це зрозуміло. Фото велика - важко приховати під буффало. Спочатку вони загрожували трибунал, після чого вони будуть

Перші дні були так страшні, а потім, як виявилося, нормальні чоловіки, з якими не гріх пити горілку. Але я не шкода. Я зустрілася з цивільним, абсолютно.

Після видалення та відновлення необхідно пройти технічний огляд. Вайшники приїхали і почали лякати. Спочатку я думав мій рука мила, і ебать там. Вирощування. Захоплюючий молодий.

р.

Повідомляємо вам трохи про життя.

Це солдатський вісник. Я не знаю про інші частини, але це дійсно класно. Я не бачив, що в надзвичайних ситуаціях. Їдальня – цивільна. Їжа на порцелянових стравах. Є навіть вилки. А тепер, увага, відтінок серця, будь ласка, поїсти - на обід, 2 види супу вибрати з.

Хоча армійські раціони були добре. Я втратив близько 6-10 фунтів ваги і не відчуваю себе дуже голодним.

В їдальні є магазин. Основні товари, печиво, лимонад - і всі за нормальними цінами.

Я був здивований, щоб побачити презервативи на перший день. До моїх питань до керівництва: і ебать в армійських купах? почула обґрунтовану відповідь: надіслано — служити.

Хоча, коли я бачив жіночі підрядники, питання знизилися самі.

Барраки. Так багато в цьому звукі. На комп'ютері є фотографії бараків, але я не покажу їх.

Вони скидають як звичайні, так і для всіх списків. Всі 170 зювальники зайшли весь поверх, і поспішати вранці, потрібно було взяти чергу. Барраки складаються з списків. Він був великим, щоб почути вас, щоб звільнитися від обов'язкового офіцера, який достатньо, щоб бути вашим сином.

Р

Тоді подарували гармату.

Я повинен мати AKS-74. Драйвери ACSU-74. PKK і RPG безпеки platoon. Плюс вітрові гармати. Але пізніше.

Я спалю тут. Це мене. Я розібрався машини і це трахнув вгору. Мені довелося чистити, змащувати, очистити. Якось я використовую для збереження зброї ідеально.

В той час, як я, робляв щит і очищав машину, деякі бойові екіпажі фактично почали навчання.

З огляду на те, що тільки 4 особи мали бойовий досвід від 24 екіпажів, всі довелося навчатися.

р.

Декілька навчених на розгортання БМ з походу до боротьби. екіпаж 4. Час - 3 хвилини.

Габаритний зображення

Вони пройшли навчання з неконсервованими бочками.

І 3 хвилини з видаленням і укладанням дьогівки з стовбурів

Інше навчання на TZM.

Ракета, як я сказав, залишає воронку, в яку вставляє KAMAZ. Зважає 300 кг. TZM має власний кран, який спочатку заповнюється касетами в машині.

Потім поставте на лоток для завантаження в БМ

Лоток також цікавий: трохи його - і ебать ракети.

Але крім ракет, також були оглядачі та гармати.

Ці хлопці були відповідальні за правильний удар і посадку. Вивчається гіпсовий компас. Що робити з ВМС, я не знаю. Але я знаю, що без GPS та інших продигалів видають свої координати на поверхні планети з точністю 5 метрів в координатній системі 47-го року. Розвиток 60-х останніх ст. Вони не дали мені близько, тому мені довелося тягнути золоту об'єктивом.

І коли всі навчились, навчилися і трахнув вгору, це було час, щоб піти на тренування землі. Тут було побудовано один акумулятор. Є тільки 3.

Відстань від маршу 300 км. Орієнтовний час - 2 дні, але ми трахнув в 10 годин. З 61 одиниць обладнання не досягла 4. Ця фігура просто примітна для техніки, яка стояв 20 років.
А що 4 кладемо на колеса в 2 дні в поле.

Ми дали сухпай на марші. Як виглядає прохолодна коробка. У вас є чай. До мого питання - де рагу, вони сказали, що це повинно бути.

Додано до [mergetime]1361654053[/mergetime]
О, до речі, я збираю фотографії вівся. Я майже забули про них. 10 хвилин.

Це так само, як вони скручуються. У радянській армії взяло вівсяну.

Пройшов план.

Ми не мали неприємного дня, але наші реальні дідусь.

Додано до [mergetime]1361654462[/mergetime]
Я працюю на довгому фокусі, тому не бити за якість.

р.

Це мій друг Misha. Здавалося б, на кордоні з Афганією, але захопили його разом з КАМАЗом, як останній дух.

Ну, ми робимо з кунжутом. Перейдемо на suhpay.

У першу чергу вони були вирощені, як вони їдуть, дарують тушку, немає нічого їсти. Потім вийшов окай. Я приніс баню кашу додому. Я шукав як морон.

В цілому у нас є: 3 банки кашу (розбірний, Гродно), 2 пакети галерей, 12 мішків цукру і 2 пакетів чаю. На день.

Я знову обличчя. Ще одна не була.

Це лише перед тим, як залишити на полігон.

Що ми приносимо?
1. камуфляж.
2. Черевики.
3. У Валенькі.
4. Пальто.
5. машина + магазин + байонет + підсумок.
6. спальний мішок
7. мат під спальним мішком так що можна спати на землі.
8. Газова маска
9. Навігація ОЗК
10. Сліппери святі.
11. горщик + ложка + ложка.

Ну і це.

У нас була повна нова пісня.

Життя в наметі. Сплячий на горбах. Захопити машину. Мийка - в наступному наметі або на вулиці. Про це пізніше.

Так само, як і наш намет. Вона справа. Ліворуч - вимивальник. Ми так щасливі.
Кожна ніч, ви знімаєте свої шкарпетки, кладемо чоботи по плиті, кладемо ноги в тапочки і відправте в цей намет. Він промив і вимив його шкарпетки і промивають ноги / руки / запікають і повернулися до намету в снігу. Ми були найменш ймовірними для запуску.

Джерело: