Ще один тато хлопчик.

Поки весь Москву і Росія в цілому, ймовірно, відсвяткували день півзахисника Манчестера на третій транспортний кільце прямо під моїми вікнами було щось перезбираюче зйомки з фіксатором дій.

Це буде 5. Наприкінці пост-відео з телевізора від користувача YAP

р.

Побачити все це, мої друзі і я захопив бандажі і йоду і збігли. Моя подруга допомогла вивести хлопчика з чорного Каділлака, коли він вийшов, щоб бути кульпритом. Величезна Escalade кидається з оздоблювального обходу і гакнула біла Lexus після чого обидва мухаються в вікно магазину Billiards.

(Rescuers відкриває капюшон для запобігання пожежі)

В той час як ми були внизу, одна особливість навушників здивувала нас. Я був на дорозі, до того, як поліцейський прибув, демонструючи жести до драйверів, які зупинилися на каналі, що амбулаторій приїжджає за ними і що вони повинні залишити, так що деякі навіть зуміли проголосити на мене, що я не дозволяв їм бачити ...

Як я сказав вище, кульприт був хлопчиком на ескараді близько 18 і 19 років. Він був дуже швидко відійшов від швидкої допомоги (наживо там було трохи), машина була швидко кручена. Я дивлю, син якого він.

ЗАМОВИТИ!!! З коментарів він грав, що його номер x678or 199 завдяки спостережному користувачу YAP.

Жінка – водій білого лексуса був на сцені нещасного випадку дуже довго, дякую Богу без особливих травм, але це було досить важко для лікарів і очних хвороб, щоб принести її до своїх почуттів і заспокоїти її від досвіду шоку.

У цей ранок після того, як всі сліди з чорної Cadillac Escalade були видалені.

Я зробив, це не має сенсу, це просто чаттер.

р.

Джерело: