Електромагнет.

Я недавно вирішив експериментувати з лічильником води, щоб перевірити теорію: для кожної дії існує реакція.
І що читач може подумати, що я досить задоволений вартістю оплати за гарячу воду - ~ 2,500 рублів на місяць ... і тому, після експерименту пристрій був безперечно знищений, а її частини перекинули в рот гарячого вулкана.
10 зображень і трохи тексту
Якщо ви зацікавлені в читанні про електромагніти, їх властивості та принципи роботи, тут
З величезного вибору деталей, прості способи не виглядали на те, чому він вибрав котушку з пізнішого (усередині стабілізатора напруги 10 кВт).
Довгий час, у складних вуличних умовах.
Для стартерів я розділяю його.
Потім трохи сексу.

Електромагнет.

Син пообіцяв не бити занадто багато деталей... коли він виростає.

Електромагнет.

По свічнику, він був збочений як кращий він міг.

Електромагнет.

Я вистрілив чотири смуги диска до того, як я закінчив цей м'ят.

Електромагнет. р.

Від кабельного каналу зробили примітивний корпус для котушки.

Електромагнет.

З точного розрахунку струму і потужності за формулою F=Iw загортаємо дріт на оці того, що було в брусі.
Перемотування з червоною стрічкою кожні двісті віткоф (так що міжчервоні струми Фоукса не будуть ударні)

Електромагнет. р.

Від напруги 12 вольт, пристрій не працює.
Напруга піднялася до 220 вольт через лампу 40 ват - вона стала ефективною для залучення болтів з горіхами на відстані 5-8 см.
Коли ви вимкнете лампочку світла і включите * безпосередньо * в мережі 220 вольт, почали зупинити лічильник. Але тільки з невеликим витоком води через неї.
Увімкніть через діодний міст не зробив, і він відповідає за стабільний * плюс і мінус * на стовпах.
Причиною є невелике опалення котушки.
Висновок: котушки можуть бути підібрані від стартерів (150 р.) і ядро легше і ефективніше з ручних лопаток, складених разом (300 р.)

Електромагнет.

Згорнути його.

Джерело: