Авто для президента

Пройшовши через Інтернет, я прийшов на веб-сайт, який провів конкурс «Автомобіль для Президента» (проведення чеку було завершено 21 лютого 2013 р.).
Учасники конкурсу запросили на розробку стилістичної концепції групи автомобілів, що об’єднані терміном «Кортеж Президента Росії». Перш за все, необхідно показати своє бачення автомобіля голови держави, яка повинна бути створена в найближчі роки. Крім того, «обличчя» автомобіля необхідно спробувати на СУВ і мікроавтобусі.

Є багато учасників, як професіонали, так і любителі, є величезна кількість delirium, тому я взяв ліберта, щоб вибрати кращий на моїй думці роботу (навіть, наказав рейтинг від користувачів). Я сподіваюсь, що наші та закордонні дизайнери дивляться на автомобіль російського президента.
У вас є багато фотографій, будь ласка, пацієнт і не перервувати збірку.

Для посівної роботи 1maxx841

р.

1макс841

р.

1макс841

1макс841

Р

Андрій68z Пофарбований автокадем, як це.

Андрій68з

Андрій68з Кортеж ППФ

Андрій68з

Андрій68з

Андрій68з

АрпадТакакс

АрпадТакакс

АрпадТакакс

АрпадТакакс

АрпадТакакс

Краснов Ігор
Ідея була зробити машину в тихому лаконічному стилі. Сучасний головний потік.
Лімузин:
довжина 6000
колісна база 3600
1650 р.
2150 р.
Автомобіль класу SUV:
довжина 5300
колісна база 3000
висота 1850
2100 р.
Підтримує транспортні засоби, мікроавтобуси:
довжина 5400
2000 р.
колісна база 3200
висота
Звісно, я хотів би більше часу для проекту, оскільки кабіна СУВ і мікроавтобуси повинні закінчитися в останній день. У салоні представлено приблизно без особливих деталей.
У дизайні СУВ і мікроавтобуса не працювала просто на «обличчі» лімузину.

р.

Краснов Ігор

Краснов Ігор

Краснов Ігор

Краснов Ігор

Краснов Ігор

Краснов Ігор

Краснов Ігор

р.

Визначений галакетов потрапив до Футуризму

Галакєтов

Галакєтов

І є.

iwolkov описує свою роботу як «знімок корабля впевнено ріже хвиля»

Український

Український

МСебест'єн, за кордоном дизайнер, написав, що він захопив наші Seagull і спробував використовувати свої лінії.

Магістр

Магістр

Магістр

Магістр

Магістр

р.

Магістр

Серхіо: У своїй роботі я використовував мотиви автомобілів післявоєнної епохи радянського виробництва, зокрема, основний об'єкт натхнення був обраний ЗІС 110. Я розумію, що автомобіль Президента Росії пов'язаний з більшою мірою з ZIL 4104, але я хотів зробити частину цієї епоху 40-х-50-х років в сучасному появі президентської моторики, щоб не втратити дух славних автомобілів післявоєнного періоду. ?

Серхіо

до 1 2 3 4 5+

Серхіо

Серхіо

Серхіо

Yttrium, «Проект автокадного місяця в житті». . . ?

Ятріум

Ятріум

Ятріум

Болотов Володимир Петрович
Цей проект для просування маркетингу використовує бренд "Sukhoi OKB". Бренд Sukhoi OKB пов'язаний з сучасними технологіями та надійним обладнанням. Кращі російські автомобілі повинні використовувати багаторічний досвід створення сучасного військового обладнання. Стилистично, автомобіль цього проекту не прив'язується до раніше виготовлених моделей. У силуеті автомобіля використовуються класичні техніки. У передньому і задніх фарах блок є екрани високої роздільної здатності, що використовуються для широкого спектру функцій. На екранах можна переглянути різні дані. Двері для багажу поєднуються з висувним подіумом, на якому знаходиться багаж. Дизайн - як шухлястка столу. СУВ і мікроавтобуси були засновані на VW Amarok і VW Multivan, відповідно.

р.

Але Семак Володимир подобав назву

Семак Володимир

р.

Семак Володимир

Семак Володимир

Семак Володимир

Це останнє. Або ж, голландсько-російське дует - YR

ДЖР