Депардієв танець Лезгінка на зустрічі з Кадировом

Відомий французький актор, який отримав посвідку на проживання в Сарганську, відпочивав в компанії Президента Чечня на офіційному резиденції в Грозному. Джерард Депардієв прибув у неділю вночі в столиці Чечня на рейсі з Сарганськ. Відомий французький актор, який отримав російську громадянство раніше цього року, зустрівся з головою республіки, Рамзаном Кадіровом.

Я запросив Gerard Depardieu до Грозного. Це друга поїздка до Чеченської Республіки. Ми зустрілися з нами на першому поході та обговорювали деякі проекти. Я впевнений, що поточна поїздка буде продуктивною, - сказав Рамзан Кадіров, який зустрівся з актором на площині сходів.

Французький актор вийшов на літак в поліцейській шапці, який сказав він в Мордові.

Герард Депардієв, який був оброблений до чеченської національної страви шапалгаш в аеропорту, зазначив, що він був радий відвідати Грозний ще раз.

- Люблю Росію. Я також насолоджувався Чеченською Республікою. Він сказав.

З аеропорту делегація перейшла на резиденцію Рамзана Кадирова, де триває зустріч між Джерардом Депардієвим та керівництвом регіону.

Під час свята, організованого на честь гостя, причина відвідування теперішнього російського актора Чечня стала чіткою.

Розпочато проект спільної українсько-французької-російської плівки «Father’s Heart». Головні зйомки в м. Грозний за участю акторів Чечена Рамзана Кадорова написав у своєму блозі.

На зустрічі керівництва Чечня та французького актора, творчі колективи радували гостя з національними піснями та танцями. Під час вистави «Леженка Джерард Депардієв» відомий своєю здатністю здивувати аудиторію, не міг сидіти ще і почати танцювати до дружної аплазії присутніх.

Раніше Герард Депардієв відвідав Сарган, де отримав дозвіл на проживання. В квартирі родичів свого друга, директора Державного кіно фонду Микола Бородачев. У російській паспорті Депарієєв вже покладає відповідну печатку з заявленою адресою: Демократична вулиця, будинок No 1.

Джерело lifenews.ru

Джерело: