Італійський шеф-кухар намагається білоруську піцу

Чи є що ми називаємо піцу і що Мінські піцерії роблять дійсно піци? Для того, щоб дізнатися, ми замовляємо десятки піци і попросили еміентного шефа з Італії, професора Швейцарської академії кулінарних мистецтв, триразовий лауреат міжнародного фестивалю приготування піци ФантаПіца Ігнязіо Роса за смаком їх і висловити свою думку.
- Нова тенденція розвивалася в світі: піца вже є харчовим комплексом, а піцерія вже є швидкою їжею. Традиційна піца вперше з'явилася в Неаполі. Він був придуманий людиною, яка запечена хлібом. Він також придумав першу піцу «Маринара», яка була томатами, органо і часником. У 1674 році сир моцарелла був представлений в Італії. Саме тоді він придумав нову піцу: томат, моцарелла і базилік - три інгредієнти в кольорі італійського прапора. Ця піца була присмажена Королевою Маргаретом і королем Федеріком II, вони любили її. Традиційна італійська піца імені Королеви.

до Оригінальна форма піци - коло - італійці взяли з арабської кухні. Основою є лаваш, додані інгредієнти і придумують абсолютно різну технологію приготування тіста: живі дріжджі, пшеничне борошно, сіль і вода. Тісто піци повинна бути як хліб: з однаковим запахом і золотистим кольором і, звичайно, з бордюром шириною 1,5 сантиметрів.

- Все, що я бачу сире тісто. Це білий. Я впевнений, що вони додають цукор і вершкове масло до тесту. "Піца не печиво, хліб, - сказав він після пошуку піци.

1. "Маринара" з Іль Патіо
- Це Маринара Піца, але є тільки одне ім'я.
- Песто? кухар марвелс. Інгредієнти не повинні падати один на одного: сир, кальмари, сушені помідори, песто, цибулю ... Креветка вже сухий, а при поєднанні з усіма інгредієнтами її смак втрачається. Ця піца повинна бути морською рибою, і є тільки сушені томати. Тісто не схожий на інгредієнти. Ця піца імпровізація.

Р

...

р.

2,2 км Хам з грибами від Il Patio

до Де гриби? Хочу побачити гриби, не кашу. А шинка повинна бути цільною, не схожою на неї пропускають через м'ясорубку.

- Піца повинна стоятися і триматися, коли ви підбираєте її руками. І залежить від якості тесту - можна побачити те, що саме тісто тут.

до Ця піца підкорена. Сир клеєний, шинка кілька шарів, і в результаті в середині її сира. Вживати небезпечним для здоров’я.

3. "Маргарита".

до І це «Маргарита» схоже на вулкан Весувій. Дуже щільний шар сиру, тому коли його доводять до цього стану, тісто всередині не обсмажують. Ця піца також сира. Сир повинен розтягувати, незалежно від того, яка форма, холод або гаряча. Піца в духовці повинна класти швидко і плавно, а не позбавляючи і натискаючи. Отже, ми бачимо, що він нерівномірно смажений: тут він спалений, і тут він білий. Це тісто сире - його не можна їсти.

4. "Діабло" від City Pizza

до Ця піца трохи холодна, але подивіться, як її жир. А коли він спекотний, його неможливо підібрати, пояснює шеф-кухар. - Жир заливається і салямі схожий на сухі чіпси. Моцарелла на шматках, які не повинні бути. Тісто сирий. Це млинці! Я не хочу спробувати.

5. Умань "Дитяча вегетаріанська" з Піца. від

- Оливки та оливки - Чому вирізати ем? Якщо природа створила прекрасний продукт, то ви можете покласти весь, шеф-кухар відразу штатив.

- Я не хочу спробувати. Які батьки дадуть цю їжу дитині? Не пропустіть своє щастя! Він навіть має сиру цибулю. Оливки, маслини, гриби важкої їжі, особливо для дитини. Діти потребують брокколі, хребта, капуста або звичайних томатів, моцарелла і шинка. Ця піца може бути з'їдена дорослим, якщо він дуже голодний і терміново потрібно заповнювати живіт. І це вегетаріанська піца? Оливки - ягода. Шампіньйони – гриби. Овочі для мене - паприка, кабачки, баклажани, помідори, морква, селера, хребта, кольорові квасоля, квасоля, спаржа, артишоки.

6. Жнівень "Сучасний сир" від Bosco

до Це жовтий сир, і він не розтоплюється, тому що це покласти на шматочки. Так ми закінчуємо блок сиру з сирим тісто під ним. Це не горгонзола, або навіть драт синій. Ви можете побачити, що цей марний розмитий є найдешевшим сиром. Не потрібно для помідорів.

до Ця піца обсмажена в брудній плиті. Запечена їжа не можна їсти на всіх - це рак. Я не можу спробувати це. Згідно з інгредієнтами для цієї піци, потрібні тільки чисті сири: горгонзола, Камамбер, Рокфорт, Брі. Ну, якщо ви хочете скоринки зверху, то Пармезан.

7. Про нас Кільце з Боско

до О, тісто!? rejoices Iñazio. - Це страшний. Хлібні запахи. Ніщо не обсмажується, просто товста бордюра.

- Піца зважує багато. Вони кладуть багато начинок тут, через це він вологий всередині. Три шари шини? Чому так багато? Я розумію, що в Білорусі вони люблять їсти, але ми хочемо, щоб заповнити наші шлунки або їсти якісну їжу?
Ігнаціо зацікавив цю піцу, він навіть зацікавився намагатися.
- Ммм, є навіть паприка всередині, хоча це абсолютно непотрібно. Так! Я кажу так до кільця. Це нормально на тісто, але є багато інгредієнтів. Моцарелла, шинка, мариновані кислі гриби дають багато вологи, тому це трохи сирої всередині.

8 і 9. Маргарита і Сезон 4 від Buon Appetito
Ігнаціо виглядає на піци довгий час і мовчить.

до Ці піци руйнують оригінальне зображення італійської страви. Я не знаю, хто зробив цю піцу, але я вогонь його прямо. Де базилік? Де красива моцарелла? Де свіжі томати? Я думаю, що це було придбано в магазині.

- Я не бачу один сезон тут, Inatio розширює руки. - Ну, завжди є печериці. Якщо вони кладуть кальмари, то краще. Інгредієнти цієї піци повинні бути змінені в чотири рази на рік, тобто які страви там взимку, весна, літо і осінь, такі як гриби, овочі, риба і м'ясо. Креветки, помідори, гриби цілий рік, Ігнаціо сміється.

767.00 Р

11. "Гавайян" від Престо-Піца

до Чи називають цю піцу коктейль? - Ананас!

до Це Гавайська.
- Чи має Гаваї історію піци? - "Мексикан", "Кубан", "Гавай", "Сицилян", "Радянська" ...
до По поєднанні: помідори і ананас - немає, шинка і ананас - більш-менш, ананас, шинка і чилі - добре, ананас, шинка, квасоля - все одно можливо, але вона ближче до «Мексикан». Ви можете послужити цю піцу людям в Америці, і в Європі ви скажете, "Ви їсти це". Не варто плодів в справжню піцу!

р.

12. "Пепероні" від Garage.

до Є два види Пепероні: в європейському порядку - з паприкою - і в Америці - з салямі, говорить Іназіо.
до І це, очевидно, є білоруська суміш: є салямі і паприка, ми вказуємо.
до А чилі, теж він посміхається.

р.

Після спроби шеф-кухар робить вирок.
- Ну, що я можу сказати... Шити! Дуже тонке тісто, яке навіть має цукор. Кріплення повинна бути шириною 1,5 см, і це не так. Це тісто не рівномірно прокочується руками, але, швидше за все, валиком або автомобілем. Тісто необхідно рівномірно піднімати, і це відбувається, коли тісто розморожують руками. А звідки достати, все повітря з тіста розгортається. Плюс тісто пекти. Якщо "Пепероні" американець - так, якщо європейський - ні, як повинен бути тільки гриль болгарський перець.

р.

13. "Піца з мисливськими ковбасами і квасолями" від eda. від

до Що це таке? Я не отримую: квасоля спаржа, ковбаси та бекон? І знову моцарелла. Тут немає свіжих помідорів, і швидше за все, томатна паста змішувалася з водою і тісто змащують. Не піца.

р.

14. Алла Давола з Калабрії

до Ця піца в основному виконана ідеально. Що таке паприка? Вбиває всі смаки.

- Салямі пересушена і солона. Але ця піца більше або менше тримається, і смакує нічого.

3610Р. 4200Р.

15. "Сирі сиру" від "Темпо"

до Які томати? Чому ви поставили приправи? - Ігнаціо чудеса і відразу відповідає своє питання. - Сховати запах сиру? Хочу відчути сир, не орегано. Піца повинна бути білою з ніжним плавленим сиром, а не шматочками сиру. І звичайно, що розмір піци? Потрібно 32 сантиметри, але скільки там? Якщо варити варену варити, то він буде гасити.

Джерело: