549
Схард Челябінська метеорит
Добрий день, дорогі Япчани. Я хотів би поділитися з вами дивним і не захоплюючим сюжетом мого відкриття. Після перегляду відео в Інтернеті про метеорит і його залишки я вирішив підірвати п'яту точку і перейти до епіцентру подій. Я покажу вам прямо, що моя ідея пошуку шкаралупа була зрозуміла, тому що у мене немає 1600-ї інформації для її перегляду.
Приблизно на території с. Депутатського (від відео) побачили мешканців, які володіють чужорідними екземплярами, після того, як інстинкт прибутку мій курс лежав на цій території.
Підход до «точної точки», на шляху я помітив відкриті ділянки місцевості, що свердлять ходи та снігоходні автомобілі. З Я не ходив. Недалеко від села я побачила снігопокриті скидки і переїхала там. По суті, я знайшов цей залізо-кам'яний диво.
Я думаю, що я був щасливий, щоб знайти шматок 10 днів пізніше.
П.С. Я не збираюся продати.
Фото 8 немає коментарів.
Прихильник пост.
2-й
3. У
4. У
5. Умань
6. Жнівень
7. Про нас
8. Всі
Джерело:
Приблизно на території с. Депутатського (від відео) побачили мешканців, які володіють чужорідними екземплярами, після того, як інстинкт прибутку мій курс лежав на цій території.
Підход до «точної точки», на шляху я помітив відкриті ділянки місцевості, що свердлять ходи та снігоходні автомобілі. З Я не ходив. Недалеко від села я побачила снігопокриті скидки і переїхала там. По суті, я знайшов цей залізо-кам'яний диво.
Я думаю, що я був щасливий, щоб знайти шматок 10 днів пізніше.
П.С. Я не збираюся продати.
Фото 8 немає коментарів.
Прихильник пост.
2-й
3. У
4. У
5. Умань
6. Жнівень
7. Про нас
8. Всі
Джерело: