506
Трамвай був украдений у Львові.
Приїжджайте до Львова за задоволення! Остання ніч 22:30 супроводжуючий дівчина дім, нічого не заморожених неприємностей. На шляху назад я дивився навколо і побачив трамвай, який не збирався природно, не на рейках, але дуже впевнено і прямо на мене, спокійно ходь по тротуару. Помітивши свій шлях на пару метрів, він намагався стати непристойним розширенням будинку, але різниця була занадто помітною, що викликало інтерес до всього, що мав очі. Спочатку я думав, що водій став хворим, і він не справився з контролем, він опустив вікно зсередини, я з-за кордону, як два карати, які мене лікували з ліктям, але вікно не дано, очевидно, вікно також застряло удар. У той час як я працював над трамваєм на іншому боці, і це трохи довго, водій або водій в одному слово, кульпритом урочистості вже якось відкрив двері і побігла вулицю, так як якщо він був африкансько-африканським і налаштовує рекорд на сто метрів, який запропонував, що він був тільки претендувати на трамвайний драйвер. Тексти пісень, а це означає: Тоді все стандарт, міліція прибула, я не знаю, якщо вони зробили право, щоб перевірити, але це екстремальний хлопець майже загинув мене. І ось фото. Фото не мій, тільки мій останній, я апологізую за якість фото на компостері. Не лікуйте занадто багато для походів і чекав як кращий він міг, росіяни ніколи не навчаються. Перша тема в YAP
Фото
Фото
Фото
Фото
р.
знищення
І мій подруга. Про нас
Джерело:
Фото
Фото
Фото
Фото