ІРУ Накладка Master B701 без п'яти

Для чого потрібен планшет. Без дзвоників і сучасних засобів зв'язку. Прості Wi-Fi, невеликий екран, легкий, андроїд. Google і Yandex. Ринок привів до iRU Pad Master B701. Все на списку присутні, ціна 2600 рублів. Перша посилання на ринок призводить до більш-менш відомого магазину pleer.ru. Замовили, отримали.

Після 2 хвилин після перемикання, я зрозумів, що динамік постійно «зчеплення». Це просто скорочує, якщо ви змінюєте положення таблетки в повітрі, або трохи сильніше щіпка з будь-якого краю тіла. Таблетка нова, гарантія не була скасована. Але бажання витрачати час на поїздки в сервісні центри, вистосувати, що він не впаде і що виробник повинен відлягати за ціною нового пристрою в 2. Я вирішив видалити відповідальність від виробника під гарантією і взявши ножа. Це тонка леза ножа, яка відкриває 99% таблеток.

Побачити під кришкою коруса шокував не тільки дружини, але і мене ... здається не перший деканат технології ... Я не думаю, що компанія iRu продає таку «Китай».

Я думав, що стала причиною динаміки хряща. Вимкнено не.

Збірники є ресурсними хлопцями, і китайський все ще зручно.

...

...

...

...

ІРУ Накладка Master B701 без п'яти р.

...

...

55937

...

Спікер кріпиться до спинки екрана за допомогою круглого магніту. Одна з контактів була слабо ізольованою, і це призвело до постійного розтріскування і затискання.

Китайський! ... Шматочок точно тієї ж стрічки і ремонт завершено.

Я не знаю, які висновки і про кого робити, але за 2,600 рублів. вони можуть бути двома: відмінно працює, заточений. Точно. Немає лаг і гальмів, не ховається ... 6 годин роботи з Akka з Wi-Fi ввімкнено (Skype, Ica) при перегляді фільмів. Більше 8 годин без кіно... При підключенні HDMI до 40-ти панелей, перегляд відео HD є лише приємним.

Додано до [mergetime]1362326750[/mergetime]
готовий :

Джерело: