362
Складання коробки
Я вийшов вранці, щоб ходити, і робити раунди (на роботі я), і, проходячи від маркера, я знайшов це річ (8 фото, це повільне, терпіння)
Прекрасно зроблено, необхідно було дорого.
зліва, між першим і другим колесом, перемикачем на 3 позиції, над ним світлодіод. У правому праві є ім'я, яка говорить офіційний час.
Що таке біла вставка, я ніколи не розумію, є 2 в кожному колі, і 9 в спеціальних поглибленнях поруч з нею. Заблоковані, без дротів.
За 3 вимикачі, роз'єм для підключення джерела живлення та запобіжника. Прикріплено живлення 5 вольт.
Підсумок 2 батареї (2 чому?)
Розкрутити ноги і зняти дно. 3 мотори з редукторами
Р
На дні ціна. Розмітка на чіпі непрочитана.
Додано до [mergetime]1362289965[/mergetime]
Зібрано, перетворено, без ознак життя. Після того, як світлодіодний спалахнув червоний, а середнє колесо перетворилося на невеликий кут. Що може бути?
887159
Джерело:
Прекрасно зроблено, необхідно було дорого.
зліва, між першим і другим колесом, перемикачем на 3 позиції, над ним світлодіод. У правому праві є ім'я, яка говорить офіційний час.
Що таке біла вставка, я ніколи не розумію, є 2 в кожному колі, і 9 в спеціальних поглибленнях поруч з нею. Заблоковані, без дротів.
За 3 вимикачі, роз'єм для підключення джерела живлення та запобіжника. Прикріплено живлення 5 вольт.
Підсумок 2 батареї (2 чому?)
Розкрутити ноги і зняти дно. 3 мотори з редукторами
Р
На дні ціна. Розмітка на чіпі непрочитана.
Додано до [mergetime]1362289965[/mergetime]
Зібрано, перетворено, без ознак життя. Після того, як світлодіодний спалахнув червоний, а середнє колесо перетворилося на невеликий кут. Що може бути?
887159
Джерело: