Гель-лак

Добрий день!
Я думав, що я прикрасив мій телефон. Здавалося б, купити гарний чохол і воля, телефон красива і око радує. Але я бажав кришку з ххлом живописом і нікою. Саме в цьому моменті я привів власників iPhone - на своїх смартфонах, які тільки випадки є, але на мій вибір Samsung набагато більш скромний, і з Хохломою я не знайшов на всіх (найбільш ймовірніше я не виглядав важко). Задоволений протягом короткого часу, помаранений інтернет для майстер-класів (добрий зараз тимчасово незбираний і час між прибиранням і приготуванням більше) і вирішив пофарбувати себе кейсом. Пофарбований і тепер я щасливий з самусом, одягнений в ххломі. Чому б я? У будь-якому випадку, мій друг, побачивши мій випадок і дізнаючись, що це мій особистий креатиф, попросив мене пофарбувати справу для неї. З телефону білого кольору я вирішив, що це буде картина ла Жел. Що я прийшов, і я хочу, щоб привернути його до вашої уваги. Це буде 8.
Отже, озброєний себе з білим покривом, акриловими фарбами, акриловим лаком, табличками, зразки картини Gzhel, пиломатеріалів і почалася.

2,2 км Пилка для нігтя злегка загортати чохол так, щоб фарба і лак краще викласти.

3. У Вона змащує олівець орнаментом.

4. У Я насправді почав малювати. З Я не є професійним художником, я пофарбував як це було зручно, спочатку наповнивши весь контур синьою фарбою, а потім «виживається» сумішшю синього і білого кольору.

5. Умань

6. Жнівень Необхідно надати отриману картину більш "Gzhel" вигляд.

7. Про нас Це те, що сталося.

р.

8. У Коли фарба висушена, витирають всі олівцеві лінії і покривають акриловим лаком, стійкі до впливу навколишнього середовища. Що сталося в кінці. Всі права, дякую за прослуховування!

Джерело: