Великий зв'язок.

Небо світиться з дорогоцінними каменями зірок. Лісова тиша була розбита тільки шляхом розтріскування гілок в вогонь. Навіть непривертні тварини бояться розбити невинність моменту.

Якщо він не був для красивого меццо-сопрано, який сказав, що ви можете стрибати з несподіваного привітання.

до О, ви, ви. Скарнув мене. Ви не можете зануритися так. Я зазвичай запах людей з афарю.
Я не людина, дівчина посміхалася дуже розумно. Вона дивилася дивовижна. Я маю на увазі, вона мала багато, щоб бити. І це незважаючи на те, що в цілому фігура була стрункою. Можна навіть сказати крихкі. Довгі ноги, гідність богів, приховані до стегна з черевики з м'якої шкіри базиліка. Верхня половина тіла покривала менше. Шкіряний жакет ледь приховує дві півсфери, зловживання дихальними рухами очей. Навіть срібне кільце в пурі, на абсолютно рівному животі, не можна відволікати очі. Не можна врахувати коротку спідницю. Весь поєднання складних геометричних фігур коронується коопом солом'яного волосся, зібраного в хвостик.

- Хто ти? Відьма? Аль-Мус?
- Я троля.
- Так, океї! Прогулянки великі і страшні.
до Дякую за комплімент. Прогулянки, так, і я троля. Колячі не обов'язково рубають.
А! Я. Я чув щось. Ви також повинні мати зелені волосся.
А! Я сміхався! Хто говорить про колір чоловічого волосся? Ви попросите вік відьми. Вони змінюють його, як вони хочуть, дівчина, сміється досить, сидів ближче до вогню.

- Хто ви так званий? Чи є людина?
Я карликова, дівчина відкрила її рот і округла її очі. Її учні відображали полум'я. Так, ви можете полоскати в цих зелених басейнах. Відкрито карликові ледь. Він був дуже високим, коротким, високим, з чорним, коротким волоссям. Він був одягнений в простий лляній сорочку і закріплений кілець.

Наскільки мій склероз змінює мене, пориви будуть рости менше.
- Ну, я не звичайний карликовий. У мене є можливість змінити обличчя трохи. І розмір.
- О, мій Бог! Гумові карликові. Це перший раз я бачив його.
Це в основному те, що моя сім'я називає мене. Вони називають мене Ванею, хоча.
- Складання назви для Scotsman. Моє ім'я Анжеліна.
- Чи є це пов'язано? Це не нормальне ім'я. Або це ваша настройка?
Є така історія, що мій бабуся гріхився з ангелом. Це те, що вони називають мене. Ім'я родини Анжела. Вони кажуть, що мені краще. Ім'я Дада - Космос. Я Ангела Космовна.
- Ви дивилися, троли. Це ім'я.
- нормальне, грецьке ім'я. Який? Скотсман з російською назвою.
У мене є скандинавські коріння.
до Що носити кілець? Содомінізація?
- Хто повинен викликати? Я занурю свої штани. Люди захопили мене в лісах. Я їх лякала. Я вирощував багато. Штани розтріскуються. Я не використовую для ходьба в лісі з оголеними грудями. Ось де я зустрівся з Scotsman. Ми були просто сидячи з грою, обговорення літератури. А потім він виходить з кілта і меча.
до Що таке жолоб?
- Нормальний, зелений. кельтський. Тараніс був його ім'ям.
- Сам Тараніс?
Ноп. Він був названий ним.
- Хто?
- Орга.
- Повільніть вниз. Ви обговорюєте літературу з org? Вони приступають.
до Коли це гаряча, так.
до Де кілець?
- Ну, що я говорю. Слово словом, ми почали обговорювати те, що ми не відразу помітили. Як мені смертно.
- Хто?
Про нас Скотсман. Він каже, що він безсмертний, правий? Тараніс почав довести, що він був простою людиною. І він патологічний: "Високогір'я, гора!" Ну, він трохи голову.
- Хайландер?
- Орган! Не слухайте уважно? Скажіть мені, не ваш природний колір волосся блондинка?
- Я не пам'ятаю. Що вас цікавить?
- Немає причин. Ну, це не приємно з McLeod.
- Який МакЛеод? Ви заплутаєте мене.
- Що, що. Більше Це було ім'я Скотсмана. Хто згорнув голову. Після цього буря почалась. Ну, Я зносила кельтський засіб, щоб зберегти його тепло. Коли він починав блювоти його меча, він мене захопив. Ось як тримається отвір. Про нас Ліва сторона. Ніщо лік...

Анжела рушила в її думки тривалий час, засвоюючись інформацією на неї.

- Забудьте його. Ви ніколи не сказали, чому ви назвали Івана.
Моя дада, Локі, названа її, бо я молодший. У той час він зацікавив слов’янську літературу. Пісня про Олега і все, що. Березові бруски привезені додому ...
- Чи ваш тато Локі?
- Ну, ія. А! Ноп. Вронг Локі. Він був названий ним. Мій дад жартувальник. Коли він народився, він зробив такий жарт.
Стоп. Я зробив. Ось як ви поясните, що ви краще тримати тихий.
Не схожий на це, не слухайте, ваня подав свої губи і відійшов від Анжела. На губах неприродно сильно переповнені, і стала схожою на качку.

- Не те, що вам не подобається. Цікавий, дійсно, Angelina Вона сказала в прихильнику, але якось ви...
- Вибачте мене? Повідомляємо мене знову. В той час як Тараніс і я сидів вогонь, MacLeod прийшов, щоб побачити нас.
- Хайландер? Яка? Що таке ім'я?
- Хто? МакЛеод був його ім'ям.
Ноп. Це ім'я. І ім'я?
- І Він знає.
- Що таке Тор? Де він з? Проксимус Вирізати його. Кільц, так kilt. Це питання, що я отримав. Як ви отримуєте більше? Щойно, або в частинах?
Шукаю, я не хочу говорити про це. Я вже всі родичі мене дражають, - Іван дивився в зелений басейн очей, подивився на м'яку овальну обличчя, на привабливо відкривають губи Анжела Космовна ... Поранений, і продовжував.

- Я можу зробити все, я можу зробити частини.
до Які деталі? - Анджеліна прокидається очі.
- Різні. Я можу збільшити свою руку, я можу тільки зробити кулак.
до І нога?
- Я можу мати ногу. Я можу усадити голову. Я дивлюся так степид. Знецінення ворога.
- Який? Більше ступеню? А ще?
до Що ще? Я можу змінити форму. Зробіть його схожим на вовк, як собака, або як птах. Яка собака мала! Хачико...
до Що птах?
- Ну, курка, там. Або корморант. Я можу грати пінгвін.
- Чи можна ви літати?
Нах. Я боїться висоти. Я попередив бути гігантом, я пропоную. Тоді я дивлюся і мій голова починає обертати. Я ще раз впав. Що було чубчик!
до Чи можна перетворитися в їжачок?
- Я не повертаю. Що я, вовк? Не підходить мені. Я просто змінює форми. Що ви йдете?
- Я пам'ятаю ваш отвір. Коли ви запонуєте, вона збивається. Це смішний.
- Так, це буде. Я люблю собаку загоєння. Швидко. Два року. Як дитина, мої брати перекручували мене в м'яч і злий мене. Це була їх гра. У шість місяців з'явилися синці. Якщо ви не грали часто.
до У вас є дивна сім'я. Які інші кінцівки можна збільшити?
- Що? Що я вказаний. І ноги і руки ... Я не маю хвоста.
Я розумію, що ви були наймолодшими в сім'ї, але думаю знову. Ви повинні потрапити в голову, коли ви граєте на футбол. Я думаю, що про ваш кілець.
- Я пояснив. Я взяв його з височина, MacLeod ...
до І кілець?
- Я не виглядав під кілтом.

Анжела підняла свої красиві очі на небо. Я взяв глибокий дихання. Два кульки виглядають з кольє на піджак. Потім вона скинула її руку на її лобі.

Ви хочете вбити їх? запитав Іван.
- Я не кусила. Я маю кремнієву кров. Москіти не люблять. Я отримав силікон. Чи є ти?
- Пі-Пе? Це відбувається останнім часом. Коли я бігу і дихати жорсткий. Отвір так смішний бджіл.
Vanya, ви дійсно, що stupid? Або ви просто прокручуєте мене?
Моя мама говорить: «Тих, хто діє безглуздим,» Іван.
- Всі права. Пройдемо іншим чином. У вас були подруги?
- Я не повіслю з морквою.
- Діва або щось?
до Що таке?
до Ви сховате з жіночими істотами?
- Чи можна спати з ними? Спін всі ночі, відчувати, заважати сну.
- Я. Я отримую. Я замочував, коли я блю правду з вас. Хлопчики і дівчата мають секс. Щоб зробити це, їм потрібна одна дрібниця. Якщо ви можете зробити це більше...
А! Ви ознайомтесь! Будинок? Чому це? Навпаки я менше і приховує всередині. Ви можете отримати гачком. Або крок на ...
«А, ти троля!» підірвав Анжела і прокинув себе на карлиці, відкинувши її кілька речей.

Похабний кокс кожен для миль навколо. Люди дивилися в страхах на зірках, що падають з неба, і збиваються: «Злий дух, влаштував оргія». І сказав тільки алхімістський зірочок в замку князя, піднявши пальцем до неба: «Опад метеора». Це може бути символом майбутнього симпозіуму альгіста. й
Мін.

Джерело: