Зоряні війни и внуки

У мене є 3 онуки, 2 дівчата і хлопчик. Він 5 років і був вентилятором протягом 2 років. На предметі було багато іграшок, але ми вирішили піти на щось зріле і велике, особливо 23 лютого. На чолі з Ханом Солом давно зацікавився ним, взяв модель з 1238 частинами, вершина ніколи не буде зібрана, виправдала не ціною 48000-130000, а кількість частин 5195. За допомогою онуків, зібраних на 3 дні з них 11 годин чистого часу складання, без дітей збираються 3-4 години, але це не було мети.

93039571р.

Що нам довелося зібрати.

Пакети

Почати з початку.

І cherax є проблемою одночасно, вам потрібно дві частини з отворами, але ні, є.

вирішити проблему просто, піднятися в 6 пакет і звідти ми отримуємо необхідну частину і збирати

нижній перегляд

Дітям було сумоване відсутністю деталей.

після пошуку деталей він пішов

р.

Все дуже добре і просто відмінно.

Додано до [mergetime]1362777333[/mergetime]
Я отримав постріл на гельметі Дарта Вадера, і він не завжди фокусувався, я курю 5 хвилин, я буду продовжувати.

Продовжуємо збірку, Я сітку, наметери онука величезні, він намагається зрозуміти схему і виходить

Випадковий

Ось що сталося, але попереду багато роботи.

Ми приїхали до мішка No 4, і є багато нових сумок всередині.

Тоді щось сподобалося.

3610Р. 4200Р.

Ми включаємо і збираємо.

бічні

Час для сумок 5.

р.

На допомогу прийшли сестри.

Допомогти, можна подумати і відпочити.

І ось що сталося далі.

Чекаємо 6-го мішка.

а потім зіткнувся з проблемою, яка була на самому початку, немає деталей з отворами, необхідно як джерело, є ліва ((((((((())))))))) Діти знову їдуть, але нам потрібно зібрати...

І ось приходить до допомоги найкращого і великого діда майстра сорбера I)
Приклеюємо деталі разом з стрічкою.

Ми беремо свердло, але ... ебать свердло 4.75, я тріщина і робимо 3 застібки отвори, не потрібно нічого більше.

Все добре і гладко.

Ось що сталося.

більше

більше

Щасливий конструктор дизайну

Дуже дякую.

Наступний план вже був придбаний, але Вовчик хворий, ми збираємо

2 500 деталі.

Джерело: