240
Сценарій 8 березня
Ногінськ не є звичайним містом. Люди тут втомлюються від сумного. Весна - час, щоб почати посміхатися. І ми почали з жінками 8 березня
Тут будуть 15 фото і 2 відео.
1,1 км Вони приїхали з грошима, купили 700 тюльпанів оптом.
2,2 км Допоможи друзям, кінотеатру «Давн» і некафе «Баркарола»;
3. У І почали дарувати всі жіночі квіти. Не всі використовуються для отримання дарунок нікому. Багато людей не розуміли, що сталося.
р.
4. У
5. Умань
6. Жнівень Діти були найбільш щасливими;
7. Про нас
8. У
9. Навігація
10. Деякі з дітей подарували себе;
11. Але більшість всіх, мої бабусі були щасливими. Одна з них навіть лопнула в сльози, кажучи, що ніхто не давав її квіти. Особливо незнайомці на вулиці. Що ви робите?
12.
13.00 р.
Додано до [mergetime]1362820939[/mergetime]
Всі тюльпани тушковані в годину. Місцеві торговці використовуються для одягу, які ми збиваємо ходи, і ми просто вирішили подарувати жінкам гарний настрій. Я сподіваюся, що наступного разу така дія буде проходити не тільки Ногінськ, але і іншими містами. І не тільки березня 8. Подаруйте квіти жінкам частіше, ніж раз на рік.
Додано до [mergetime]1362821103[/mergetime]
Відео, на жаль, скасовано, тому що я не можу вставляти його в текст. Тому, якщо ви хочете дивитися наші соціальні відео, присвячені 8 березня, будь ласка, зв'яжіться з нами, як його додати;
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Це, спасибі ;
Джерело:
Тут будуть 15 фото і 2 відео.
1,1 км Вони приїхали з грошима, купили 700 тюльпанів оптом.
2,2 км Допоможи друзям, кінотеатру «Давн» і некафе «Баркарола»;
3. У І почали дарувати всі жіночі квіти. Не всі використовуються для отримання дарунок нікому. Багато людей не розуміли, що сталося.
р.
4. У
5. Умань
6. Жнівень Діти були найбільш щасливими;
7. Про нас
8. У
9. Навігація
10. Деякі з дітей подарували себе;
11. Але більшість всіх, мої бабусі були щасливими. Одна з них навіть лопнула в сльози, кажучи, що ніхто не давав її квіти. Особливо незнайомці на вулиці. Що ви робите?
12.
13.00 р.
Додано до [mergetime]1362820939[/mergetime]
Всі тюльпани тушковані в годину. Місцеві торговці використовуються для одягу, які ми збиваємо ходи, і ми просто вирішили подарувати жінкам гарний настрій. Я сподіваюся, що наступного разу така дія буде проходити не тільки Ногінськ, але і іншими містами. І не тільки березня 8. Подаруйте квіти жінкам частіше, ніж раз на рік.
Додано до [mergetime]1362821103[/mergetime]
Відео, на жаль, скасовано, тому що я не можу вставляти його в текст. Тому, якщо ви хочете дивитися наші соціальні відео, присвячені 8 березня, будь ласка, зв'яжіться з нами, як його додати;
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Це, спасибі ;
Джерело: