Ціни на квитки на 2014 Олімпіади

Blogger Mitriydevarin звіти:

Квитки на Олімпійські ігри почали продавати лише місяць тому, 7 лютого, тому вже антифікуючи тиск і енергію фінальної боротьби з контрандами на золоті медалі, я вперше вирішив подивитися на вартість квитків на хокейний фінал. А потім трохи Оопса чекав мене.

Виявилося, що квитки на ціну від 7000 до 34000 рублів за фінал вже на продаж. Як не існує квитків на матч для третього місця 4000-19000 рублів, і 1/2 фіналу за однаковою ціною.

Немає квитків на продаж за 1/4 фіналу за ціною 4000-13000 рублів. Продається майже не хокею!

Квитки, які ви можете придбати за рік до проведення Олімпійських ігор, будуть квитки на групові матчі. Їх вартість від 1200 (як зазначено) до 11500 рублів.

Але позбавляючи купувати квитки на 1200 рублів, ви безперечно повернетеся до роботи Янки Дягілєвої і, можливо, навіть пам'ятаєте тексти Сергія Шнурова.

Тому що вони не на продаж. Немає квитків для групових матчів за ціною 2500, не за ціною 4000 рублів.

Найдешевші авіаквитки за матчі групового етапу можна придбати за ціною 7000 рублів. Це його. Немає інших варіантів.

Що, збиравшись відвідати ONE хокейний турнір, який відповідає сім'ї трьох осіб (мати, батько, дитина), підготуватися до оплати за цей видовище принаймні 21000 рублів. Все, що не підраховують рейс (поїзд), проживання, трансфер, харчування, сувеніри тощо.

Я не знаю, що це Олімпійські ігри. Хто може це дозволити? [нек]

За гроші, звичайно, для нас. Хто?

Ну, я вирішив залишитися вдома. А ти?

English, Українська, Français...

Ціни на квитки на всі вистави можна переглянути за посиланням: www.tickets.sochi2014.com/

Джерело: