Кіт і миша або шанс на життя

Кіт спійманий мишкою. Так як кішка не голодна, вона не зацікавлена в попередньості як джерело їжі. Зацікавила йому як джерело розваг. І ось драма грає - абсолютно омніпотентна істота (з точки зору мишки) відкладається вбивця і затримує себе за допомогою жертви.
9 фото через hardingush

Миша не думає про спалювання. Він налаштовує себе простими і близькими живими цілями – знайти місце, де він може відпочити на час. Але кішка не дає вам спокою. Що таке відпочинок - весело в середині.

Він виводить мишу і забирає його у відкритий простір. «Якщо ви хочете відпочивати, відпочивати перед мною. Але не довго. Я буду використовувати лампу, щоб нагадувати вам, коли відпочинок достатньо. Миша приймала долю. Він не працює до тих пір, поки кішка відштовхує його лапою, нагадуючи йому себе. Ви можете побачити з афарю, скільки його серцебиття.

Хлопці, щоб дати мишу шанс. Він відмовляється від того, що він втратив інтерес до нього. Але миша вже зрозуміла, що не можна буде втекти. Він переходить в люмп і намагається зловити дихання і отримати міцність. Здається, що він знає, що він живе, до тих пір, поки у нього є влада, щоб захопити важку істоту, байдужим до неї.

Шанси сальвації є ілюстрією. Миша не може грати більше. кішка дає йому перерву. Але між ногами. Він любить контролювати ситуацію.

Миша змушує відчайдушну спробу втекти. У кішки ще раз доведено непристойність таких спроб. Але це імпульс заслуговує заохочення, бо він затримує кота.

Таким чином, миша отримує черговий приз, як винагорода - під наглядом. Миша відчуває себе незручним у відкритому просторі. Але він не має багато вибору.

Мишей шкідливі істоти з точки зору людини. Поширюємо інфекції та шкода землеробства. І вони загрожують харчовими продуктами. І кішка є корисною твариною. Але мій симпатії все на боці мишки. Оскільки ця ситуація розважальна для кота, для мишки це питання життя і смерті. Весь цей час для нього - час жаху і розпаду. Він живий, поки він має силу, щоб спробувати уникнути.

Але міцність залишається менше і менше. А що подразнює кота. Пилки стають сильнішими, але миша нарешті вичерпається. Він, з відчайдушною байдужістю, простягається в невеликий люмп, чекає закінчення гри. Кіт розчаровує. А його розчарування загрожує загибель живої іграшки.

Часом є шанс. Реальний шанс, не підроблений, "збитий" від омніпотента, що вас змусить. І коли миша абсолютно впевнена, що вона надходить, такий шанс приходить. Важко бути не одним, що може зайняти життя. Реальний омніпотент є тим, хто може дати його. Щоб відірвати вас з клаптяв смерті і дати вам інший шанс.

Запуск, миша. Я і кішка знаходяться на одній стороні, але я даю вам шанс. Він не розуміє, як важливо це іноді, коли ви впевнені, що ви зробите, рука з'являється кудись і витягне вас з клатчі смерті.

р.

Джерело: