Chantaburi Gem Ринок

Місто Шантабурі в Таїланді (не плутати з Канчабурі) є основною оптовою ринком дорогоцінних каменів в Азії. Основна спеціалізація – сапфіри та рубіни. Але є. Це вулиця чорних дилерів, ламінованих сумок на плечі всіх цих людей фаршировані дорогоцінними камінням. Стоп будь-який.
16 фотографії © геопоезії. Русь на майстерок

02 мар

03 мар

Все тут управляється Тайською якутою (або "-dz", я не знаю). Зйомка не вітається.

3610Р. 4200Р.

Знайте, давайте подивимося. Топаз і гранати. Кількість праворуч - загальна вага лота в каратах, кількість зліва - це ціна (у тайському батті, ми можемо припустити, що в рубри, 1 бат становить приблизно 1 руб.).

Ці пісоліти прозорі камені жовто-зеленого кольору. До Шантабурі я ніколи не чула з пасіолітів.

Сині топази (фото) і цитрини в Chantaburi. Просто не захопити його прямо, подивіться спочатку.

9233462

І це з горизонту до горизонту.

р.

Головні оптовики (коштовні кам'яні покупці) в Chantaburi з Близького Сходу. Місцевий продавець, захистивши черги на такий покупець, витягує газету з кишені і заливає таку гірку, скажуть, гранати. Покупець їсть в цей час. Він повільно підбирає локшину з виделкою і відправляє його в рот, а з іншого боку він перемістить цю гірку каменів, інсульту і, практично незважаючи на них, не вказав продавцю: "Я приймаю." Або, "Я не збираюся, наступного!" І в сумці з'являється наступна.

Фотографія на чорному ринку дорогоцінних каменів складно, тому чарівність.

Добре, вони аметистів. Вибір. Я маю на увазі, як ви хочете.

І це сапфіри. Але не локальні, не Камбоджанська (які зазвичай зелені) і не навіть целон (від синього до темно-синього), але Танзанія. Chantaburi є основною ринком для дорогоцінних каменів в Азії. Так це не просто.

Також така форма продажу - знайти собі камінь. Піднос заповнюється різними каменями, всі за однаковою ціною (смажити, п'ять доларів). Діг, підібрати. Можливо, ви будете щасливі, щоб знайти двокаратний діамант чистої води. Ось ми, наприклад, щасливі для чистого хрому діопсайду в караті і навпіл.

Я хочу взяти все тут.

По-друге удачі: рожевий турмалін, і не поганий. Візьміть його.

Але найцікавіше про чорному ринку в Шантабурі, де продаються дорогоцінні камені, не копаючи на руїнах, але працюючи з людьми. Тепер ми концентруємо на сапфірі (локал, Чейлон). Камені оглянуті, відхилені, скидаються в повному грязі, що під ногами (літерально), виходять з нього, перевіряються знову, схвалені або переоцінені, називають ціну лічильника (одна десятка нижче початкової ціни), званої вагової ціни і т.д. Хороша робота. Всі необхідні інструменти. Не менше 30-кратного змагнітача.

Що на вершині є підроблені, синтетичні тайванські сині сапіри. Це ясно і без будь-яких пристроїв, досить підійти себе тільки загальним почуттям. Хворість полягає в тому, що цей випадок є азартними і загальним почуттям тут на певній стадії відмовляється. І все ж знайти силу в собі в такий момент, зупинитися і попросити себе – чи є будь-які сапфіри в світі розмір острію яйце і вартість 100 (say) доларів? Ви вважаєте, що кожна людина має шанс на життя і не повинна бути пропущена? Все, що ви хочете. Ми зробили те, що ми можемо.

Джерело: