У вихідні Новосибірськ-Ленінськ-Кузнецько-Кузнецьке шосе накрито снігом, сотні автомобілів застряглися в дорожніх джемах, покритих снігом на шосе, кажуть, що є мертві.
Це 13 фотографії.
Це те, що слід виглядає влітку.
vz.ru/Новини/ 2013/3/1123791
Кількість загибель через бургу в Сибіру зросла до 10 осіб
За вихідні дні, через погіршення погодних умов на дорозі в Кемерово області, загинув три особи – кузови водія і два пасажири, які були знайдені в машині, за аналогічними обставинами, в Новосибірській області загинув чотири чоловіків і три в Альтаї.
Незважаючи на те, що Міністерство надзвичайних ситуацій на деяких сайтах попередило, що необхідно було відступати від подорожі, дорога не була заблокована, обладнання не прибув на час, люди загинули. Хто б полум'я? Міністерством Emergencies, яке було швидко економити всіх, або людей, які поїхали вздовж траси в розмиття.
Відгуки Андрія Генкела:
Ну і все назад. Я дрібний. Це дійсно важко. Влада не говорять багато. Вони повідомляють, що все нормально, відреставровано трек. Ми скидаємо в машині. Газолайн немає їжі. Кожен заморожений. Відсутня від Ємргенції в Україні. 9 березня з Новосибірськ виїхали на Танаї. Він був спокійний і без вітру, а на трасі перший 50 км також закинув нічого зайвого. Не вдалося повернути, все спокійно в місті. Повідомляємо про інформаційну розсилку. Після чого вітер почався і речі гірше. В результаті Журавльово виявилося, що це було 5 годин. Ми вирішили повернути в Новосибірськ і це було. Стійка. Сніжний сніг просто пішов з розуму. До 2 ранку без зупинки. Ви можете подивитися фото і відео. І це федеральне шосе в 2-3 л. Ми стоячи цей час. Спочатку вони не зраджували це значення, але потім вони усвідомлювали, що вони не жартували.
Не було нічого робити. Після 6 годин в нічний час ми вирішили повернутися в Журавльово, але ми навіть не отримали до 10 км від станції метро, все було покрито занадто, і ми закінчили в коробку, близько сто або двох сотень автомобілів. Поліція побачила одного автомобіля і 2 співробітників, і вони не знали, що робити. У нас є багато дітей. Повернутися до газу і потрапили з нічого. Huasik з найближчого села сказав, що він вже спекулює, він продається більше бензину.
А сусід купив його з нього. Про нашу ситуацію ми вже стоячи весь день. Я ніколи не досягла 112. Ми зробили. 010 не почуло, де ми стоячи. Немає інформації, щоб зробити з будь-якого. Зараз я прочитав, що в місцевих селах було 4 місця. Не було відомо про них. На жаль, вони очистили і відразу ж знижують все. Ми зробили тунелі через сніг, який був нудним на шосе протягом 2 метрів, ми пропускаємо перший шлях, і автомобіль не може слідувати нам і закрити все знову.
І вже на 2 або 3 ранку, 10 березня. Неймовірність нуль! Ви не бачите, хто вже застрягає, і ви можете просто приїхати. Але ви не можете зупинитися, ви можете отримати застряг і ви отримали удар. Коли я поїхав, я зрозумів, що вантажівка застрягнула перед нами. Повернулися в поле. І знову стояв. Автомобіль був вимкнений для економії газу. Ваші ноги замерзнуть протягом 20 хвилин. Таке місце, де були тунелі довжиною 500 метрів, а з боків 2 метрів снігу у висоту, було 10 штук.
Ми провели день в машині. Всі права. Діти. Вони кажуть, що хтось замерзає десь. Як можна запустити це до? ЗМІ сказали, що вони надсилали нам газ, харчування. Не соромлюся! Не одна знала, що робити, навіть геї оббивають своїми руками. Збережіть свої шини. Вони сказали, що вони знали, скільки нас там, і вони мали 22 дітей. Як вони знають, що? Ніяких зарахованих нас. До речі, о 11:00 ранку, вони назвали Танаї, вони сказали, що це було океї, приходять.
Фото з сцени:
Найбільш складною ситуацією стала на Ленінському-Кузнецькому шосе (К-19Р) - понад сотні людей, які перебували в снігопадковості.
06 мар
07 мар
08 мар
р.
09 мар
10 хв
13971
11.
12.
13 хв
Додано до [mergetime]1363019867[/mergetime]
Камаз очищає дорогу через катання на шосе