556
Пасхальні яйця в кіно
Читайте статтю як J.J. Abrams (“Lost”, “Monster”, “Mission Impossible”, новий “Star Trek” і в майбутньому – “Star Wars”) і Gabe Newell засновник і CEO Valve, розповів про ігри та кіно, де було зібрано дуже цікава тема, а саме так звані “Easter яйця”, в кінотеатрі! Великодня Яйця - це тип секрету, що залишається в грі, кіно або програмного забезпечення творцями. Відмінність Великоднє яйце в грі і звичайного секрету гри полягає в тому, що його зміст, як правило, не вписується в загальній концепції, виглядає в контекстному бездоганному, безглуздому і часто є зовнішнім посиланням. Великодні яйця грають роль жарту для уважних гравців або глядачів.
Я отримав трохи десять і вирішив подивитися на ці, Великодні яйця, (Я не лежаюся до IMDB і Google допомогли)
8 фото.
Знімок з фільму, Стар Трек і був представлений Абрамсом!
У зв’язку з тим, що екіпаж дивиться на R2D2. Звідси!
R2d2 і C-3PO в кіно Індіана Джонса!
R2d2 в плівці, Закриті зустрічі третього ступеня
Mickey Mouse Head Місцезнаходження в Tron (1982)
Ерік Карман в, Футурам,
Хмільний макіяж в демонстрації поїзда є натяком на вигляд Джокера, що виконується Heath Ledger (The Dark Knight).
В цілому на правому боці його уніформи замість замовлень і медалей є шек-гаман. (Монстри проти іноземців)
Я думаю, що не потрібно пояснити, що зліва, і направо, якщо вони не дізналися, Лу Ферріно, він відіграв Халк в серіалі 70-х, і тут він відігравав роль охоронця в університеті Кульвер.
+ бонус
Знімок з фільму, Django випустили, і, Непристойний,
Всі
Подати заявку Я думаю, що це буде цікаво!
р.
Джерело:
Я отримав трохи десять і вирішив подивитися на ці, Великодні яйця, (Я не лежаюся до IMDB і Google допомогли)
8 фото.
Знімок з фільму, Стар Трек і був представлений Абрамсом!
У зв’язку з тим, що екіпаж дивиться на R2D2. Звідси!
R2d2 і C-3PO в кіно Індіана Джонса!
R2d2 в плівці, Закриті зустрічі третього ступеня
Mickey Mouse Head Місцезнаходження в Tron (1982)
Ерік Карман в, Футурам,
Хмільний макіяж в демонстрації поїзда є натяком на вигляд Джокера, що виконується Heath Ledger (The Dark Knight).
В цілому на правому боці його уніформи замість замовлень і медалей є шек-гаман. (Монстри проти іноземців)
Я думаю, що не потрібно пояснити, що зліва, і направо, якщо вони не дізналися, Лу Ферріно, він відіграв Халк в серіалі 70-х, і тут він відігравав роль охоронця в університеті Кульвер.
+ бонус
Знімок з фільму, Django випустили, і, Непристойний,
Всі
Подати заявку Я думаю, що це буде цікаво!
р.
Джерело: