Азаров пишається зарплатою українців

Микола Азаров не розуміє, чому українці незадоволені своїм стандартом життя, адже всі показники ростуть.

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що лікар-терапевт з десятирічним досвідом роботи в Україні отримує 2,533 грн.

У вівторок під час зустрічі з журналістами на повітряному каналі.

Він сказав:

Лікар-терапевт з десятирічним досвідом роботи з Івано-Франківська заробив 1 тис. 55 гривень, а тепер має зарплату на той же місяць 2013 року становить 2 тис. 533 гривень.

За даними Азарова, тарифи на житлово-комунальні послуги залишилися незмінними в останні роки.

«На прикладі, скільки ми платимо в середньому за газ, і скільки коштує мешканці сусідніх країн?» Про це не говорять опозиції та ЗМІ. У середньому громадянину сплачує 750 грн за 1,000 кубометрів газу, сказав Азаров.

Згідно з прем'єр-міністром, як росіяни, так і білоруські оплатити набагато більше за газ.

Крім того, Азаров заявив, що в Швеції для сплати газу в 20 разів більше, ніж в Україні. Азаров не сказав, що середня заробітна плата в Швеції вища, ніж в Україні.

ПС від мене: в Україні та працівники атомних електростанцій отримують про те, що й інші підприємства, які я буду мовчати...

Джерело: