287
Машина з Німеччини
Шукаю, щоб подивитися використовується автомобіль для коханої, невеликої і практичної, поїхали на автомобільний базар, подивилися на «хостих обличчях» продавців, на ярусі вони продають людям і за цінами. Для чогось більше або менше від 6000-8000 доларів.
Я пішов онлайн. Перш за нашими сайтами (всі знайомі особи, тільки в базарі я бачив їх), потім до західних. Я отримав на www.mobile.de/? lang=ru і втратив свою щелепу.
Іваак:
BMW 316i, 1996 - 350 євро.
Випробувано добре. Таке.мобіль.de/auto-inserat/bmw-3...ort=ALSO_EXPORT
фраза: рїсђрѕс‚рѕсђрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсѓрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕс‚рѕс‚рѕсѓрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсѓрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚с‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕс‚рѕсђрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕс Купе (це для нормального водіння) – 1990 євро
р.
Роли Royce Silver Spirit (це для приготування картоплі з котеджу)
Дякуємо, що не розбиває повідомлення.
Джерело:
Я пішов онлайн. Перш за нашими сайтами (всі знайомі особи, тільки в базарі я бачив їх), потім до західних. Я отримав на www.mobile.de/? lang=ru і втратив свою щелепу.
Іваак:
BMW 316i, 1996 - 350 євро.
Випробувано добре. Таке.мобіль.de/auto-inserat/bmw-3...ort=ALSO_EXPORT
фраза: рїсђрѕс‚рѕсђрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсѓрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕс‚рѕс‚рѕсѓрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсѓрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚с‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕс‚рѕсђрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕс Купе (це для нормального водіння) – 1990 євро
р.
Роли Royce Silver Spirit (це для приготування картоплі з котеджу)
Дякуємо, що не розбиває повідомлення.
Джерело: