Луки.

Сьогодні ми будемо говорити про люки. Так сталося, що люки стали невід’ємною частиною міських вулиць. Вони розташовані в абсолютно незрівнянних місцях для мене. Деякі на дорозі, деякі на тротуарах. Якщо все зрозуміло з люками на дорогах - вони виконують виключно утилітаріанську функцію, то з тротуарами історія більш складна. Шапка в пішохідній зоні не може бути потворним. Luke - це міська квітка під ногами пішоходів. Ці квіти можуть бути тільки красивими. Кожне місто має власну люку. Згідно з оформленням шляпних люків можна судити ставлення міської зали до мешканців. У містах, де люди люблять і поважають, вони не можуть ковзати іржі, брудні, чавунні млинці на тротуарні. Шапки дарують людям тепло і радість, люки прикрасить місто, люки можуть бути роботи мистецтва і пам'ятки, люка є символом міста!

На мене важко ходити наші вулиці, болить мене на шляху до того, що закриває свердловини на наших тротуарах. Я не можу побачити, як вони лікують пішоходів. Найгірша частина полягає в тому, що більшість людей не знають, що вони обманюють. Давайте подивимося, що люки повинні бути. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

42 фото через zyalt

01. Мар Є різні люки. У багатьох містах люка зображена міське пальто зброї, символу або логотипу.

02. Мар Це Братиславська люка.

03.03.2014 р.

04.03.2014 р.

05. У

р.

06. У Права

07. Мар Берлін

08.03.2014 р. Нова люка Будапешта

09.03.2015 р. На каналах Риму, а також на гербі цього міста написано SPQR (традиційна римська аббревіація фрази «Сенатус Популяскій Романус», що на латинських засобах «Сенат і Роман».

11. Пост люка в Будапешті

730862

12. Луки в Копенгагені

13.00 р. Шведська люка від Malmö.

127672р.

14. У деяких містах, люки простіші, такі як американські люки:

15.00 р. Іноді люка – робота мистецтва.

16.00 р. Шукаємо дива!

17.00 р. Це життєздатність кроку на такому люку...

р.

18 років Я хотів би зробити це в моєму будинку!

19.00 р. Заради таких шляпок, варто пам'ятати міста і вулиці. Це люка з душею, теплим з якого він дає пасерам.

20. Японка очолила більшість.

21. Кожен елемент міського дизайну приділяється увагу увагу і турботі в Японії, а каналізаці не є винятком.

22. Мистецтво декорування таких люків досягла ступеня національної обсесії в Японії, численні муніципальні відділення змагаються один з одним, в яких люки краще прикрашаються.

23. У Японії намальовані люки. Це дійсно класно.

24. Шукаємо дива!

25. Це просто невелика частина моєї колекції японських люків. Є сотні видів, в кожній області вони різні. Японці дуже горді своїх люків.

26. Є фотодруковані люки

27.

28. Є навіть люки.

29. І це знаменита люка з цитатою з американського письменника Курта Воннегута.

477266

30. І в італійському місті Ферра в минулому році відкрився цілий музей люків!

31. Це не тільки місто, яке можна прикрасити, він також може бути вигідним. Тут, наприклад, є навігаційні люки.

32. Основні визначні пам'ятки і відстань до них вказані.

33. Такі люки можуть принести до міста дохід, оскільки вони можуть бути розміщені рекламні оголошення.

34. Тепер пам'ятайте, що наші люки виглядають як. Щоразу я ходжу зовні, сльози приходять на очі. Я не можу вірити, що Москва та інші міста Росії заслуговують такі люки. Де є ті іржі, брудні млинці, що надходять від? Чому наші міста розчаровують себе красою? Що це таке?

р.

35. Подивіться на ці два люки. У 2004 році відбувся конкурс у Ванкувері для оформлення очистки міста. 640 людей взяли участь у конкурсі. Ці два люки виграли і зараз вони прикрашають місто. Кілька днів тому було оголошено новий конкурс. Місто готове зробити 3000 нових люків на проекті переможця.

Габаритний зображення

36.00 Р Тут найбільш популярні твори, які подаються на змагання в 2004 році.

37. Luke часто стає об'єктом для дизайнерів. Друк Lukes на штампах.

38. З огляду на люки, вони роблять диванні подушки.

39.00 р. Мати.

40. Пакети

1990Р. 2199Р.

41. Дуже популярні манжети з візерунком люка.

42. Мийка штепсельна.
_______________________________.

Проекти міста хочуть провести відкритий конкурс на проектування люка для Москви. Я хочу, щоб кожен московський район мав власний люка. Я хочу, щоб стати символом міста, щоб мати його зображення, надруковані на футболках, манжетах і листівках. Москва заслуговує на те, щоб мати власний капелюх! У нас є конкурс?

р.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное