Я пішов до ІРС. . й

Тепер я побачила новинні заголовки: «Про факт штампування у 46-му податку ініціював кримінальну справу», «Офіс прокурора розпочав перевірку у зв’язку з пожежою в податковому комплексі на півночі Москви», «рескутери зазначили кількість жертв. Міністерство закордонних справ започаткувало перевірку всіх територіальних податкових перевірок столиці.
15 фотографії за допомогою відтінків сірого

Податкове місто в пішохідному проході знає кожен підприємець.

Реєстрація, ліквідація, виписки, сертифікати, папери - все тут. Все дуже зручно зібрано в одному місці.

Це великий комплекс будівель, які запам'ятовують натовп тисяч бізнесменів і поліцейських, які затримали їх, коли держава вирішила перереєструвати всі юридичні особи 2009 року.

Не можна ходити до податкового міста. Парковка для автомобіля просто не надається. Кожен повинен кинути їх під знаком.

Це право, але не для платників податків. На величезній території заздрить хороший торговий центр.

Вхід до "міста", оцінивши ширину дружніх відкритих воріт.

Тут збираються тисячі людей.

317692

А час очікування сучасної електронної черги

р.

Багато просторих номерів заповнені кур'єрами, бухгалтерами та підприємцями

Р

І для всіх цього комплексу будівель, для всієї групи міжрегіональних, міжрайонних, федеральних та інших податкових послуг, зібраних тут, є тільки один. Чи знаєте ви? Ви хотіли б почекати, занадто? Права, туалет. У номері є лише 4 кабіни. Є ще один в їдальні, кілька людей знають про це, за 2 тремори і 2 сечовини. Я не збираю фотографії, був досить запах, з такою ймовірністю тримати їх чистою нереальною.

Тепер подивіться, як встановлюються оригінальні рейлінги на вхідних платника податків.

Схожі відвідувачі Щоправда, вони повинні зробити це з спини податкових палаців.

Де відвідувачі не допускаються.

Але це всі квіти, пост Я змушений писати не на всіх стоянках і навіть туалетах.

Це вуличні в'їзди. Широкий асортимент! Чи можна ви уявити, що це сталося?

р.

Джерело: