Я пішов до ІРС. . й

Тепер я побачила новинні заголовки: «Про факт штампування у 46-му податку ініціював кримінальну справу», «Офіс прокурора розпочав перевірку у зв’язку з пожежою в податковому комплексі на півночі Москви», «рескутери зазначили кількість жертв. Міністерство закордонних справ започаткувало перевірку всіх територіальних податкових перевірок столиці.
15 фотографії за допомогою відтінків сірого

Я пішов до ІРС. . й

Податкове місто в пішохідному проході знає кожен підприємець.

Я пішов до ІРС. . й

Реєстрація, ліквідація, виписки, сертифікати, папери - все тут. Все дуже зручно зібрано в одному місці.

Я пішов до ІРС. . й

Це великий комплекс будівель, які запам'ятовують натовп тисяч бізнесменів і поліцейських, які затримали їх, коли держава вирішила перереєструвати всі юридичні особи 2009 року.

Я пішов до ІРС. . й

Не можна ходити до податкового міста. Парковка для автомобіля просто не надається. Кожен повинен кинути їх під знаком.

Я пішов до ІРС. . й

Це право, але не для платників податків. На величезній території заздрить хороший торговий центр.

Я пішов до ІРС. . й

Вхід до "міста", оцінивши ширину дружніх відкритих воріт.

Я пішов до ІРС. . й

Тут збираються тисячі людей.

317692

А час очікування сучасної електронної черги

Я пішов до ІРС. . й р.

Багато просторих номерів заповнені кур'єрами, бухгалтерами та підприємцями

Я пішов до ІРС. . й Р

І для всіх цього комплексу будівель, для всієї групи міжрегіональних, міжрайонних, федеральних та інших податкових послуг, зібраних тут, є тільки один. Чи знаєте ви? Ви хотіли б почекати, занадто? Права, туалет. У номері є лише 4 кабіни. Є ще один в їдальні, кілька людей знають про це, за 2 тремори і 2 сечовини. Я не збираю фотографії, був досить запах, з такою ймовірністю тримати їх чистою нереальною.

Я пішов до ІРС. . й

Тепер подивіться, як встановлюються оригінальні рейлінги на вхідних платника податків.

Я пішов до ІРС. . й

Схожі відвідувачі Щоправда, вони повинні зробити це з спини податкових палаців.

Я пішов до ІРС. . й

Де відвідувачі не допускаються.

Я пішов до ІРС. . й

Але це всі квіти, пост Я змушений писати не на всіх стоянках і навіть туалетах.

Це вуличні в'їзди. Широкий асортимент! Чи можна ви уявити, що це сталося?

Я пішов до ІРС. . й р.

Джерело: