Миття та чесність

У будь-якому випадку я працюю на раковині. Робота не пила, заробіток є нормальними, добре, плюс поради.

І був випадок недавно. Lexus (jeep) входить в коробку, дядько виходить звідти. Привіт, Я пропоную йому наші послуги, так-то. Дядько наказує миття автомобіля, миття кабіни, миття мокрої кабіни + пластик тертя та обмотування каучуку. Він йде в бар на каву. Так я промив машину, висушивши його, і починав очищення кабіни. Почати вакуумування. Коли ви вакуумуєте машину, ви можете знайти все, що ви можете, світлі, флеш-накопичувачі, брелоки і т.д., в цілому, всілякі нещільно. Ну, я вакуумую, щоб я поставив всі речі на сидіння, а потім я випадково поїхав по 10 гривень. Добре, я автоматично кладаю його на сидіння і перемістіть на місці. А внутрішній голос каже мені: «Що ти? Прийміть їх, щоб сигарети будуть, він не може помітити втрату цих нещастяних 10 грн, це важливо, але що там, я віддаю.
Що я думаю.

Ну, я зробив, тому клієнт приходить, поселений з мене, і дає мені
10 UAH порад, я їду до мого номера, щоб обміняти гроші з колеги, дати зміни, поки я складаю гроші, двері відкриває і клієнт приходить в, руки мене 10 UAH з словами "- Тримати це для вашої чесності". «Я даю йому змінити, побажати йому щасливу подорож і звільнити його від боксу.

Я не знаю, чому мій настрій Це трохи приємно!

Джерело: