Ну і, нарешті, вона досягла рук і ніг, щоб розмістити пост про те, як ми зробили будинок (пентхаус) для джунарного хамстера Сильвестр, як ми називаємо його - Silja.
10 зображень
З 23 лютого подарували їй 6-річний син. Ну, як звичайно, якщо ви даєте дитину, ви подбаєте про себе : (Я думаю, що у кожного є це).
За клітку дано мені другом, який використовувався для того, щоб мати хамстер. З Я не знаю розмір клітки, я повинен бути задоволений тим, що я мав. Після огляду місцевих магазинів ми дізналися, що власники не мають совісті і клітки на алібабі або ібея набагато дешевше. В результаті було прийнято рішення побудувати тераріум, але без скла, а з сітку. Матеріали були придбані загальною вартістю близько 1000, яка є ускладненою вартістю середньої комірки, але не ускладнюється нею в області.
Придбані панелями ламіновані DSP в двох кольорах: венге і відбілюється дуб (хорд, я б побудував будинок, як це :), алюмінієвий кут для каркасу сітчастих дверей, сітка для штукатурки зварена оцинкована, а також розпилюється на батьківській дошках для сходів і перехрестя.
Зокрема, процес не був фотографований, але основні етапи були захоплені.
Фото 1.
Намагаємось на недавно різьбленій сітці на каркасі будинку зробили попередній вечір (не існує фото конструкції каркаса, тому що він не був перед: кришка тирси в середині залу, лобзика якось відійшло, нерви, кришки дітей, ножиці бурили, а в кінці проміжного результату з'явився :)
Фото 2.
Пити дошки і алюмінієвий кут для каркасу дверей.
Фото 3.
Вирізати розмір і спробувати по кутах.
р.
Фото 4.
Ми намагаємось на сітку в куточки, подряпини, як тримати його поодинці, і навіть управляти заклепкою рівтора. В результаті дружина була викликана допомогти, хто прийшов з улюбленою казкою: Що ви б зробити без мене :
Фото 5.
Процес ровінга, завдяки зайнятості рук, а також приклеювання сходів і сходинок, завдяки небезпекі змащування все при столярному клеї, також не захопився : (соррі). Тому ми плавно приступаємо до результату.
Сілья живе в будинку на тиждень, більш-менш оселився.
Фото 6.
Прикріпіть старе колесо не працювало, тому що кріплення тільки для клітки, тому протягом декількох днів на роботі з непроваджених матеріалів (порізи товстого мідного кабелю) простягався якийсь дикий дизайн, на якому встановлена старе колесо :
Фото 7.
Я відкрив сітку для більшого вигляду, до речі, вирішив зробити її відкритими, щоб уникнути виходу, стрибаючи вперед при відкритті.
177057 р.
Фото 8.
Тут він є домовласником, відвертий, сором'язливий :
р.
Фото 9.
На третьому поверсі дано колесо, яке ми, невелике -- сила важко впилювати, використовується в якості гімнастичної оболонки для ласагни. Також невеликий будинок з шпалерної труби.
доб.
Фото 10.
Полулюкс OTC. Пентхаус прийнятий і схвалений, труднощі вона має тільки при полірування великих горіхів через осередки сітки. Але дочка виростає неабиякий і горіхи в кінцевому підсумку відмовитися, а сила також допомагає їм з внутрішньої сторони : Також дочка додала їй таблицю малювання для будинку, але не визначилися, куди ставити. Зверху можна побачити і виміряти стару клітку.
Це його. Після того, як я постараюсь про реконструкцію з піратським стилем, приміщення ще не було завершено.
Джерело: