Паротовий светр

Шарлі з'єднується спеціально з'єднаний маленький вовняний светр для нього, тому що він захопив всі його перо з голоду.

Потовщик був прив'язаний до нього новою господинею Rebecca Blagg, який взяв майже повністю зварений птах з притулку, де він отримав від недбалого власника. Він майже похилий Чарлі до смерті.
2 фото звідси.

Крім того, Чарлі має кілька светрів різних кольорів і він дійсно любить будинок на Rebecca. Чарлі так люблять свій одяг, який, як тільки вони намагаються роздягати його, він починає хвилюватися, заспокоїти ноги, щось кинути і пробити крила.

"Коли я побачила його, він був таким нездатним і катуванням, що я не можу тримати сплески, - говорить Ребекка. Він скаже його перо, щоб уникнути голодування, але ще був настільки слабкий, що він міг ледь стояти.

У першу чергу ми навіть ложку, щоб не з'їсти себе. Він не переходив на всіх і знизився від найменшого руху. Його шкіра була темною від постійних синців при падінні в його колишньому будинку.

Rebecca Blagg є координатором Сейф-центру порятунку у Східні, Ноттінгемшир. Вона знаходить будинок для порятунку у Великобританії. 16 птахів в даний час живуть в будинку і близько 100 в саду в корпусі.

Джерело: