Сомалі, початок подорожі

Ілля Варламов пише:

Диво зробив його в Сомалі. Чому диво? Все про трансфер в Стамбулі. На жаль, потік туристів в Сомалі не занадто великий, тому немає прямих рейсів в Могадиху. Але є зручний рейс з підключенням до Стамбула, який я летю. Відстежити 4 години. Я сидів в комфортному залі очікування, взяв склянку вина і горіхів... і вирішив взяти на себе напругу. Ну, ви знаєте, як це відбувається, я дійсно хочу, щоб спати і думати, тепер половина години nap ... є 4 годин попереду! У мене був рейс 23:50. Я зду в 23:55! Я дивлюся на мій годинник з жахом. Я швидко кинути речі в мій рюкзак: ноутбук, телефон, дроти ... перевірити документи і запустити на посадку. 501 вихід знаходиться в далекому куті величезного аеропорту. Я точно пробігла 13 хвилин, відштовхуючи пасажирів. Як я сказав, що диво врятував мене. Рейс затримав півгодини і я був останній, щоб отримати на літаку! Щоб літати в Сомалі з Стамбула на 8 і півгодини з однією зупинкою, можна спати.

01. Мар Аеропорт Могадишу.

02. Мар У літаку доторкнулися землі, ніж всі пасажири стрибали з місць і почали розбирати мішки. Останній раз я бачив це на рейсі Transaero від Сочі. Я не розумію, що задоволення швидко захоплюю мою сумкою, а потім ще 10-15 хвилин, щоб стояти в щільному проході, збиваючи до потових тіл сусідів.

03.03.2014 р. Як тільки літак потрапляє в паркувальний лот, він відразу оточений натовпом гончарів. Всі, хто зійшов зі сходу, хтось зустрічає, послухає руку і бере його кудись. Я ніколи не бачив таких мес. Якщо ви не зустрілися з вами на сході, ваші родичі не знають нікого в аеропорту, а це означає, що ви є джєрком. Якщо ви втратите, ви не можете мати гроші на квиток, тому ви не можете літати до аеропорту Magadisho, де ви не зустрінете. Я прийшов тут, як джекса. «Хто зустрічає тебе?» Я... Війна дивилася на мене з апетитом, так як вони виглядали на індичку в духовці, яка була про готовності.

р.

04.03.2014 р. У паспортному контрольі є мандат. Не знаєте, куди піти? Яка лінія повинна отримати? У натовпі я помітив уніформу пілота Utair. Анато працює на вертольоті в УНЗ, летять до переходу, 2 місяці. Людина stern ...
Хто ви працюєте? він запитав.
Я не працюю для всіх, туристів.
Тут немає нічого для туристів.
до Вони кажуть, що це красиво.
Тут немає нічого красивого, кожен день я ранив і мертвий, війна тут.
- Ну, Магадішо, це океї?
Так, але не думайте про те, що виїхали з міста.

Так Африканський-Африкан приходить до мене і починає жити на власній мові. Друзі приєднуються до нього. Я нічого не розумію. Як тільки він виходить, не можна застрягти в аеропорту. Виявилося, що в залі прильоту купе місцевих копсів у скатертинах, які переглядають свій стратегічний об'єкт. У пам'яті Никона Д4 помітили журналіста. За десять хвилин я довів до них, що я був туристичним і не бажав ніяких стратегічних об'єктів. Він був дуже небезпечний момент, вони хотіли кинути мене в клітку і відправити мене, щоб бути їсти дикими тваринами.

Для отримання візи аеропорту не достатньо, необхідно звернутися до спеціальної кімнати до місцевого хіміка і розповісти, хто несе відповідальність за вас. Іноземець не може ходити в Сомалі. Хлопець з готелю, де я залишився відповідальним за мене.

05. У Аеропорт оточений трьома огорожами, з військовими вежами всюди.

06. У Ті, хто зустрічається без блакитної стійки за периметром, вони не допускаються всередину. До речі, Сомалія має відмінні величезні і солодкі кавуни.

07. Мар Учасники зустрічі.

08. У. За межами аеропортів, наші зупинки і ми обираємо безпеку. По дорозі є купа людей з випереджаючими машинами, які продають себе. Вся процедура схожа на вибір доріг в Росії. Перед автомобілем в рядку стоять 10 Negroes, покритих зброєю і ви вказуєте палець на тих, хто вам подобається. Ми взяли два охоронці, підібрали найбільш розумні.

(доб. 2)

09.03.2015 р. Погані дороги. У місті за 20 років була цивільна війна.

Магазини.

11. Сомалі має найкрасивіші жінки. Жінки Сомалі можуть легко відрізнятися в будь-якій країні світу.

12.

13.00 р. І це один з охоронців безпеки. "" Він блокує дорогу біля готелю, так що я можу швидко дістатися до будівлі, і я не здивився. Я не дозволяв ходити по місту самостійно.

Це початок подорожі. Як тільки Інтернет доступний, я помітить ноти. Не пропустіть ні Beeline, ні MegaFon тут, тому зв'яжіться зі мною в найближчі дні не буде працювати.

р.

Джерело: