ЛМ-Ліфтматеріал

Хочу сказати трохи про пасажирський ліфт без автомобіля. Будь ласка, не поламайте пост, буде 36 фото. Ліфт виготовляється десь в Європейському Союзі, сама компанія спочатку німецька. Як ми бачимо, німці не тільки знають, як зробити фільми, зробити автомобілі, але і ліфти нічого не отримують. Якість фото не дуже, постріл на газовому ключі No 5.

433 29529

Замок дверний вал

Зворотній зв'язок

Пульт дистанційного керування в режимі аудиту, розташований на даху кабіни

1906514р.

Ліфт шахта, вид кабіни

Керівництво Ліфт рухається.

Керівництво.

Кабель з ліфтом підвісний.

Камінний дах

Покрівля кабіни з дистанційним керуванням

р.

Внутрішній вигляд дверей

р.

Ліфтова шахта, ви можете побачити вентиляцію у верхній частині.

Замок для дверей, різний кут

Ще одна кнопка

Підйомний баланс кабіни служить для полегшення роботи електродвигуна. На цьому ліфті немає редуктора, тобто двигун безпосередньо підключений до кабелів кабіни. Знімок лічильника також переміщається вздовж керівництва.

Електродвигун, має складне завдання. Я тут весь день.

Р

Вентиляційний отвір знаходиться в самому верхньому куті валу, а не кролячий отвір, так як здається на перший погляд.

369

Двигун, різний кут. На лівій стороні можна побачити обмеження швидкості, жовтий.

Ще один двигун.

Закриті двері вала, правий бічний дзвінок

Шафа управління ліфтом. Він знаходиться на першому поверсі. Операційна система Android! Я дівчина.

р.

Ще одна шафа.

р.

Закрити

Кнопки управління, канал зв'язку з диспетчером. Над кнопками ви можете побачити шматок безперебійного живлення, звичайно, комп'ютер. Використовується для повороту на гальма, при звільненні пасажирів, якщо електрика вимкнена, і для невеликої лампочки для освітлення кабіни.

Ви можете переглянути всі параметри ліфта, помилки, несправності.

Виклична машина, в простому кнопці.

Р

Ліфтова кабіна, дзеркало відображає мене особисто, тому не вампір.

Панель замовлення, з кнопками вибору підлоги, і індикатором. Половина кнопок пішли, локальні ванілі, закріплюють їх в ас.

Кабіна стеля, освітлена.

Двері з кабіни, внутрішній вигляд

Замовити панель, загартоване.

р.

Ніде без цього знака! Тільки відчуття, що люди не лякаються, не можна читати.

Наш робочий автомобіль. Японія

І, нарешті, на робочому місці відправника, за допомогою комп'ютерів, зв'язку з кабіною, номер двигуна, контроль стану ліфта, і всі телефонні розмови записані. Зв'язок - через Інтернет або радіоканал (клітинний зв'язок). До речі, на першому фото місце відпочинку механіка, в офісі.

Додано до [mergetime]1362406461[/mergetime]
Всі Гвинт мене.

Це зараз!

Додано до [mergetime]1362406644[/mergetime]

Джерело: