528
Моя версія Nixie годинник
Хай, кожен. Не так давно з'явилася схожа тема в YAP. forum2/st/0/topic540230.html
Я побачила і думав, що я можу це зробити, тому давайте йти.
Ось відео в кінці.
Завантажити rk-stud.ru
Як звичайно, я спочатку зроблю 3D модель завантаженого об'єкта.
Після успішного моделювання та створення креслень можна розпочати виготовлення. Виріжте латунь трубу в заготовки.
Препарати
Точно фрезерні отвори під індикаторами і кнопками.
майже
Тепер про дерев'яні кришки. Вони будуть виготовлені з дуба. З заготовки (шельфи) вирізати круглі заготовки.
млини
У верстаті робимо округлення, в діленнях свердлимо отвори для ніг.
млини
Я хотів більше глянцю з тіла. Тепер поверхню полірують (розпилювачі існують), і, тому що заготовка була кламою, є повітроводи в великих числах. Хочу позбутися від них. Покоївка, зроблено. По-перше, він прокочував боби, між якими він затискав тіло в токарі (один боби з отвором під центром, другий - просто занурився в патрон і зліва там).
Ну, потім просто вставте чохол, живу бабуся (центр) і подрібніть. Видалення близько 0,1-0.2 мм, швидкість подачі 60 мм / хв. З кожним новим видаленням формуються більше і більше суглобів.
Порівняти два корпуси.
Додано до [mergetime]1363590846[/mergetime]
За цей час друг зробив майже годинниковий платіж на Nixie Clock.
Додано до [mergetime]1363590859[/mergetime]
фото дошка не додається (
р.
Що таке пекло?
І деталі не всі пайки.
За допомогою сервісу в торговому центрі він кладе напис на годинник.
трохи
Ну, це де закінчується виробництво всіх годин. Все, що залишається, щоб зібрати все в одному пристрої. Поставте всі елементи годинника на стіл.
Вставте ноги (нержавіюча сталь) в кінці чохла (замочіть). На кнопках ми закріплюємо кінчики (нержавіюча сталь).
р.
гудзики
Ми прибираємо роз'єм живлення, покриваємо тіло кришками.
Пакети
р.
Кілька фото готового годинника:
більше:
більше
в темному подібному:
Додано до [mergetime] 1363591268[/mergetime]
І пообіцяв відео:
Все, що я маю.
Джерело:
Я побачила і думав, що я можу це зробити, тому давайте йти.
Ось відео в кінці.
Завантажити rk-stud.ru
Як звичайно, я спочатку зроблю 3D модель завантаженого об'єкта.
Після успішного моделювання та створення креслень можна розпочати виготовлення. Виріжте латунь трубу в заготовки.
Препарати
Точно фрезерні отвори під індикаторами і кнопками.
майже
Тепер про дерев'яні кришки. Вони будуть виготовлені з дуба. З заготовки (шельфи) вирізати круглі заготовки.
млини
У верстаті робимо округлення, в діленнях свердлимо отвори для ніг.
млини
Я хотів більше глянцю з тіла. Тепер поверхню полірують (розпилювачі існують), і, тому що заготовка була кламою, є повітроводи в великих числах. Хочу позбутися від них. Покоївка, зроблено. По-перше, він прокочував боби, між якими він затискав тіло в токарі (один боби з отвором під центром, другий - просто занурився в патрон і зліва там).
Ну, потім просто вставте чохол, живу бабуся (центр) і подрібніть. Видалення близько 0,1-0.2 мм, швидкість подачі 60 мм / хв. З кожним новим видаленням формуються більше і більше суглобів.
Порівняти два корпуси.
Додано до [mergetime]1363590846[/mergetime]
За цей час друг зробив майже годинниковий платіж на Nixie Clock.
Додано до [mergetime]1363590859[/mergetime]
фото дошка не додається (
р.
Що таке пекло?
І деталі не всі пайки.
За допомогою сервісу в торговому центрі він кладе напис на годинник.
трохи
Ну, це де закінчується виробництво всіх годин. Все, що залишається, щоб зібрати все в одному пристрої. Поставте всі елементи годинника на стіл.
Вставте ноги (нержавіюча сталь) в кінці чохла (замочіть). На кнопках ми закріплюємо кінчики (нержавіюча сталь).
р.
гудзики
Ми прибираємо роз'єм живлення, покриваємо тіло кришками.
Пакети
р.
Кілька фото готового годинника:
більше:
більше
в темному подібному:
Додано до [mergetime] 1363591268[/mergetime]
І пообіцяв відео:
Все, що я маю.
Джерело: