Ви можете легко отримати австралійські права!

Привіт, кожен! Я вже давно читаю, але я тільки отримав відвагу публікувати його. Будь ласка, не помічайте занадто багато.

Я, нарешті, зумів зробити довгоочікуваний автомобіль їздити по одному! Я чекаю на рік і половину. Нехай це прямо.

Я ніколи не хотів отримати ліцензію. Безпосередні дорожні джеми, погані дороги, відсутність нормальних стоянок, самостійно... цей список триває до тих пір, як ви любите. У Австралії водні ліцензії необхідні. Громадський транспорт не скрізь, багато житлових будинків далеко від зупинок. З ними легше потрапити (і отримати) на роботу, не потрібно стерти чоловіка, щоб взяти дружину з супермаркету в цілому, як і в іншому місці.

У Австралії існує кілька видів категорії прав С, що відрізняються різними обмеженнями і кількістю так званих «точков», які знімаються за порушення трафіку:

р.

L (Learner) - Дискові права. Після проходження теоретичного тесту на комп’ютері в найбільшій ДАІ можна отримати відразу після проходження теоретичного тесту. Подаруйте право на навчання з інструктором або власником повноправних прав. Водіння самостійно заборонено. Якщо ви менше, ніж 25 років, то вам потрібно залишитися як студентка протягом принаймні року і протягом цього часу приводять мінімум 120 годин, 20 з яких вночі. Всі годинники записані в книзі, які потім повинні повернутися до РТА з підписом інструктора. Максимальна швидкість 80 км / год, вміст алкоголю в крові неприпустимо, ви не можете використовувати мобільний телефон, включаючи безручний, Bluetooth гарнітур і т.д. При досягненні 4 точок права виводяться не менше 3 місяців.

P1 (Продакшн) – ці права можна отримати відразу після руху. Максимальна допустима швидкість 90 км / год, вміст алкоголю в крові також неприпустимо. Якщо водій за 25 років, він не може перевозити більше однієї людини, вік якого не перевищує 21 років вночі. Кількість точок, в яких вибрано права 4. Для будь-якої швидкості – позбавлення прав на не менше трьох місяців.

P2 - це наступний етап, який видається після 1 року водіння з ліцензіям P1 і наступним тестом на комп'ютер. Обмеження швидкості 100 км/год. Забороняється спирт. На цьому і попередньому етапі забороняється їздити вагони на вісім або більше циліндрів. Кількість точок 7.

Необмежений – Повні ліцензії, випущені після двох років водіння з ліцензіями П2 та проходження комп’ютерного тестування. Утримувачі таких прав вже можуть отримати за кермом, чати на телефоні, попередньо п'яти пляшки пива, склянку вина або стека чогось більш міцного, покласти когось у віці від 21 року в машині після 11 п.м. і приїхати на швидкість, обмежена тільки дорожніми знаками без побоювання бути дрібними.
Старший водійське посвідчення видається після 75 років. Старі люди повинні пройти щорічну медичну експертизу. У віці 85, потрібно взяти водійський тест кожні два роки, щоб довести свою здатність водіння.

Все теорія. І на практиці це було:

Я думав, що в подальшому Новий 2012 рік дізнався, як закрутити баранину. Якщо ви хочете, чому ні? Перш за все, перейдіть на сайт ДАІ і забронюйте тест онлайн. Немає черги, ніяких посилань. Ви платите за $40, ви забираєте дату, час і місце. П'ять хвилин і чек з підтвердженням бронювання та оплати в електронному листі. Красивий!

Правила дорожнього руху Австралії можна завантажити з того ж сайту. Все написано простою мовою. Увагу приділено неможливості хабарних офіцерів та еко-доходів. Тести на навчання можна приймати в домашніх умовах на комп'ютері безкоштовно. Вони відрізняються лише набором питань. Я вже бачив онлайн.
На призначеному день я прийшов до GAI, щоб прийняти мій перший тест і був дуже дивним. Це виглядає як державна установа, і не існує черги. В середині кімнати є машиною з номерами. Всі вікна працюють, всі співробітники посмішки і покажуть бажання допомогти. Кожен робочий стіл має комп'ютер від Apple і ніхто не має ніяких проблем з комп'ютером, в тому числі жінок в їх 60-х.

Призначений час я сидів на комп'ютері, щоб прийняти тест. Продається 40 хвилин. Я зробив це в 30. Наприкінці дня я дали чекаю бачення, фотографував, забрав $22, а через 5 хвилин вони дали мені красиву пластикову райдужну карту з фотографією і австралійським символом Нового Південного Уельсу посередині, студентську книгу, в якій я повинен записувати кількість прокочених годин, маршрут і читання одометра, кілька жовтих пластин з літерою Л. Яй! Тепер це інструктор!

р.

У мене є вибір тут.

Ви можете найняти інструктора з автошколи за $80 на годину. Перевага полягає в тому, що він знає маршрути, які можуть бути спіймані на іспиті і 1 годину їзди з інструктором на 3 години їзди з простим водієм і 120 годин набирає швидше. У книзі можна записувати не більше 10 годин водіння з професійним інструктором, який буде розраховувати на 30.

Другий варіант - вибрати вчителя будь-якої людини з повними правами Австралії. Вибір, звичайно, впав на чоловіка. Я відчув себе за нього. Скільки нервів і часу він був! Я ніколи не навчить жінок їздити, нехай єдиний парк. Якщо у мене є дочка, то візьміть водійський клас.

І тепер рік пройшов, заповнюється водійський щоденник, площа якого планується взяти їзда круглою і круглою, відчувала готовність. Ми збираємось знову підписатися. Вартість однієї спроби становить $40. Для вибору доступні понад 30 офісів GAI. Тест-машина повинна бути самостійною або інструктором. Власник машини повинен перевірити його продуктивність і загальний стан.

До речі, в Австралії, транспортний засіб лівий, як повідомляється знаками на дорогах.

Аттемпт номер 1: Неприємно в призначеному часі, я був викликаний вікном любов'ю до 50 років, помітно введений себе, пояснив, що ми робимо тут і що ми зробимо. Я перевірив щоденник водіння і сказав йому, щоб підготувати ключі і чекати на вході. Через хвилину, ми були на нашому шляху до автомобіля. Тексти пісень, а це означає: І я отримав сюрприз! Я не знаю, що ім'я цієї лампи світла (голова) яка знаходиться в середині на задньому вікні автомобіля, але вона трехерально не працює. Я готую $50 для наступного тесту.

Attempt 2: Світильник фіксується, ключі готові, телефон вимкнений. Приходьте Я не можу впоратися з паралельною парковкою і занадто часто / сильно / різко (Я не розумію) притиснути на газ. Еко водіння. Трансфер в два тижні.

Аттемпт номер 3: Парковка є ідеальним, екологічно чистим берегом. Але я не помітив знак «школьної зони», який працює лише за певними годинами двічі на день і перевищив швидкість. Я, ї. В Австралії, двічі на добу автомобілі переходять на швидкості 40 км / год. Якщо я не помітив цей знак зараз, я не побачила свою ліцензію принаймні на 3 місяці.

Про те, що я не можу повернути голову. Якщо я повинен дивитися в дзеркалі, я повинен зробити чіткий поворот голови, просто рух очей не приймається як правильно.

р.

Четверта спроба була успішною. Я отримав черговий офіцер. Наприкінці іспиту я сказав, що я часто скручую голову.
У 10 хвилин я вже оплачував $52 до касіра, знімки і отримання нових ліцензій, які дадуть мені свободу руху !!!

Якщо вам подобається пост, я поширю інформацію про штрафи, штрафні санкції за порушення, а також як купити «повні номери». Задати питання.

Проксимус Успіхів на дорогах!

Джерело: