Туляк купив авто «поліце»

7 зображень і текст

Автомобіль, який здавалося б, з'явився на знімку Голлівудського фільму, вже зумів «оцінити» Тульської поліції.

3610Р. 4200Р.

Увечері з 20 лютого у Зареченському місті з’явилася цікава картина. На дорозі навпроти Тульського музею зброї був автомобіль поліції, а в декількох метрах знаходиться поліцейський автомобіль з написом «Шериф» з боків. Прохолодний автомобіль "копії", як якщо з Голлівудського фільму!

Джерело

Як виявилося, це не обмін досвідом між нашими та зарубіжними правоохоронними органами. По суті, це «цивільний» автомобіль і він належить до нашого дачника!

«Я люблю автомобілі, які не люблять всіх інших і виділяють з загальної маси», - поділився Андрій з нами. - Це, безумовно, виділяється. Так я вирішив купити цей Форд з мешканця Московської області.

Р

Автомобіль схожий на дві краплі води, схожі з тими, які розсмоктуються десятками альтаторів на західних плівках. У ній є спеціальний політехнічний ліхтар, радіолокатор (хоча він зачіпає швидкість інших автомобілів на милі), мумійний комп'ютер, а також поліцейський відеореєстратор, який фіксує те, що відбувається на дорозі на кіновідеотапі. А обладнання реальне - це в спеціальній вогнестійкій броньованій коробці.

р.

І, звичайно, є підроблені «сліпони». Саме тому, що власник автомобіля має несподівану проблему. Поліція ще не знає, чи можна реєструвати такий автомобіль. Вони навіть повернулися до Москви за порадами.

«Після покупки, я спеціально проїду кілька годин в Москві, і я ніколи не припинився», – говорить Андрій Андрій. Попереднього власника - сказав він Але за законом все добре з цим автомобілем - розмальовка не на всіх, як і наші поліцейські автомобілі, і світильники в холодильниках немає. Це просто автомобіль з незвичайною забарвленням. Я сподіваюсь, що питання реєстрації буде вирішене найближчим часом.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное