397
СтопХам більше наших
Коли рух StopHum пішов разом, я вперше підтримав Клапс. Здавалося б, це справа. Але з часом, моє ставлення до них змінилося до діаметрично протилежного. Ні, не думайте про це, я не на боці тих, хто бореться. Це просто відчував, як це було шоу для шоу. Виправлення. Для того, щоб уникнути руху по тротуажу на певній ділянці дороги, досить часто достатньо встановити або стовпці або бетонні блоки на вході, щоб прикрити це питання в Інтернеті і ... все. Всі рівні до барів. Хоча б у вас є ліхтар, два. А потім немає шоу! На сайті немає нічого. На YouTube немає нічого. Немає вподобань. Але це коли проблема буде вирішуватися.
Прогулянка по сусідньому дворику та фотографовані методи боротьби з бортами у дворі та стоянках на тротуарах. Стартував в своєму домі.
Я взяв фотографії на рік тому, але не Байан. Тут буде 10 зображень.
Один. Загальний вигляд за межами будинку. Поли та ланцюги призначені для запобігання смарт-людям від стоянки на тротуарах, які є «на другий», що «залежить» і які «не дають шати. й
Два. Вони є.
Три. І знову.
Чотири. І знову.
П'ять. І знову:
Шість. Голова нашого OSMD Kazbekov Олексій Alevovich. З стовпчиками (і більше з чим) його ідея і реалізація. Повага і ставлення до нього і таких людей.
Сім. І ось спосіб боротьби з світлофорами і водінням через двір. Слід зазначити, що Алчевськ є невеликим провінційним містом, тому у нас немає джемів трафіку. Не виглядає естетично, але, як сказав Лєлик, це дешево, надійна і практична.
Вайт. Ви можете зробити це.
Ніна. Людина, 8 і 9 отримав перемішати. Хлопці, не ламаються. 5 хвилин зліва.
Тен. Тут.
Зберігання за рахунок будинку (OSMD). Голова дратує. Настроювання орендарів. Найпопулярніші батьки. Але я зробив це двічі, теж. Бізнес на тиждень. Не проціджуючи.
Це, безумовно, не є підставою для блокування всіх дворів, так що ні амбулатор, ні пожежний відділ не може проходити. Але ви ще можете боротися так. Успіхів, всіх!
Джерело:
Прогулянка по сусідньому дворику та фотографовані методи боротьби з бортами у дворі та стоянках на тротуарах. Стартував в своєму домі.
Я взяв фотографії на рік тому, але не Байан. Тут буде 10 зображень.
Один. Загальний вигляд за межами будинку. Поли та ланцюги призначені для запобігання смарт-людям від стоянки на тротуарах, які є «на другий», що «залежить» і які «не дають шати. й
Два. Вони є.
Три. І знову.
Чотири. І знову.
П'ять. І знову:
Шість. Голова нашого OSMD Kazbekov Олексій Alevovich. З стовпчиками (і більше з чим) його ідея і реалізація. Повага і ставлення до нього і таких людей.
Сім. І ось спосіб боротьби з світлофорами і водінням через двір. Слід зазначити, що Алчевськ є невеликим провінційним містом, тому у нас немає джемів трафіку. Не виглядає естетично, але, як сказав Лєлик, це дешево, надійна і практична.
Вайт. Ви можете зробити це.
Ніна. Людина, 8 і 9 отримав перемішати. Хлопці, не ламаються. 5 хвилин зліва.
Тен. Тут.
Зберігання за рахунок будинку (OSMD). Голова дратує. Настроювання орендарів. Найпопулярніші батьки. Але я зробив це двічі, теж. Бізнес на тиждень. Не проціджуючи.
Це, безумовно, не є підставою для блокування всіх дворів, так що ні амбулатор, ні пожежний відділ не може проходити. Але ви ще можете боротися так. Успіхів, всіх!
Джерело: