574
Ринок Д "Талипапапапа"
Я побував на острові Боракай в Філіппінах у лютому.
Я не скажу вам про сам острів, я розповім вам трохи про свій ринок, званий Д «Талипапапа».
Перша фото - це шматок невеликого острова Боракай, на якому знаходиться ринок.
У ресторанах, які розташовані на пляжі, вибір морепродуктів не поганий, але свіжість - це питання, і ціна, звичайно, вище.
Яй, D'Talipapa!
Самий ринок невеликий, але вибір морепродуктів величезний, ціни низькі, всі свіжі (в основному все ще живі)
Є багато магазинів навколо ринку (в тому числі з овочами, спиртом і будь-яким іншим), а також кафе-ресторанами, в яких будуть зважені ваші покупки (з морепродуктами), метод приготування буде обговорюватися і недорого (список цін) буде приготований !!!
...
Червона снайпер риба
Лобстери від 800 песос на кілограм ...(1 песос - 0,75 рублів), але, бараринг приймається скрізь в Філіппіни, і я купив на 400 песос на кілограм)
...
жити)
, Україна
Взагалі, у нас була вечеря в Talipap 4 рази, не хочу знову, спробували майже все - і для майбутнього ви не отримаєте повного)
Але я повинен визнати, що це було смачно... Лобстери, величезні креветки, краби ...
Креветки величезні)
Пиво San Miguel також нічого.
Складання
3610Р. 4200Р.
Остерерс, 50 песос на кілограм (10-12 штук), і як правило, йдуть як бонус або додаток до будь-якої покупки.
р.
Остери запечені
Остери в деяких оцтовому соусі (також смачні) ... Я думаю, що вони навіть сирі.
Шашлик.
Туна стейк і місцева знаменитість - риба Lapu-Lapu (Я не вражений)
...
Які очі !!!)
Купуючи гребінець ...
Розслабляючи наш червоний снайпер і кальмар
Ось ми йдемо!
52280.
Ще один красивий лобстер!!!
541568р.
Риба, але не забудьте про фрукти (кокос - 25 песос / шт, а відпочинок не дорого)
На фотозйомках Дорії (який не знає - дуже непристойний за смаком і запахом)
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Місцевий ром Тандуай - 0,7 л витрати 70 песос
Жан Сан Miguel 0.25 л - 25 песос
Ось! Дякую за прослуховування!!!
Джерело:
Я не скажу вам про сам острів, я розповім вам трохи про свій ринок, званий Д «Талипапапа».
Перша фото - це шматок невеликого острова Боракай, на якому знаходиться ринок.
У ресторанах, які розташовані на пляжі, вибір морепродуктів не поганий, але свіжість - це питання, і ціна, звичайно, вище.
Яй, D'Talipapa!
Самий ринок невеликий, але вибір морепродуктів величезний, ціни низькі, всі свіжі (в основному все ще живі)
Є багато магазинів навколо ринку (в тому числі з овочами, спиртом і будь-яким іншим), а також кафе-ресторанами, в яких будуть зважені ваші покупки (з морепродуктами), метод приготування буде обговорюватися і недорого (список цін) буде приготований !!!
...
Червона снайпер риба
Лобстери від 800 песос на кілограм ...(1 песос - 0,75 рублів), але, бараринг приймається скрізь в Філіппіни, і я купив на 400 песос на кілограм)
...
жити)
, Україна
Взагалі, у нас була вечеря в Talipap 4 рази, не хочу знову, спробували майже все - і для майбутнього ви не отримаєте повного)
Але я повинен визнати, що це було смачно... Лобстери, величезні креветки, краби ...
Креветки величезні)
Пиво San Miguel також нічого.
Складання
3610Р. 4200Р.
Остерерс, 50 песос на кілограм (10-12 штук), і як правило, йдуть як бонус або додаток до будь-якої покупки.
р.
Остери запечені
Остери в деяких оцтовому соусі (також смачні) ... Я думаю, що вони навіть сирі.
Шашлик.
Туна стейк і місцева знаменитість - риба Lapu-Lapu (Я не вражений)
...
Які очі !!!)
Купуючи гребінець ...
Розслабляючи наш червоний снайпер і кальмар
Ось ми йдемо!
52280.
Ще один красивий лобстер!!!
541568р.
Риба, але не забудьте про фрукти (кокос - 25 песос / шт, а відпочинок не дорого)
На фотозйомках Дорії (який не знає - дуже непристойний за смаком і запахом)
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Місцевий ром Тандуай - 0,7 л витрати 70 песос
Жан Сан Miguel 0.25 л - 25 песос
Ось! Дякую за прослуховування!!!
Джерело: