Нью-Йорк поїзд

За статистикою, кожен третій пасажир заміського поїзда в Сполучених Штатах подорожує в композиції, що йде в Нью-Йорк. Це не тільки найбільш розвинена державна транспортна мережа в країні, не тільки найбільший метро, але і заміська поїздна система з найбільшим пасажирським трафіком в країні, яка здійснює близько 900,000 пасажирів щодня. Сьогодні ціни на нерухомість в заміських містечках не відрізняються від цін в самому місті, а все це завдяки вдалому функціонуванню поїздів-учасників. Багато людей дають можливість жити в заміському будинку і працювати в Манхеттені, не переживаючи багато незручностей і не витрачаючи час на рух на шляху до роботи. Підурбанські поїзди змінили формат життя Нью-Йорків, що дозволило розширити віртуальні межі міста, вирішувати проблеми переповнення, руху джемів і поліпшення рівня життя. Багато людей паркують на вокзалі в передмісті, приймають поїзд в Нью-Йорк, а потім переносять на метро. На сьогоднішній день в місті немає можливості для жителів держави потрапити в місто, але можливість для Нью-Йорків залишити його і залишатися громадянами.
49 зображень модного ката через samsebeskazazal

Нью-Йорк поїзд

1,1 км Наша подорож починається з Grand Central Station. Тільки цей час не мав насолоди краєвидами, а також займатися його пристроєм з точки зору середнього пасажира. Незважаючи на свій вражаючий розмір, це дивно комфортно і просто.

Нью-Йорк поїзд р.

2,2 км Ми обрали місто Йонкерів в Нью-Йорку. Я маю на увазі, як отримати там. У мене було ім'я станції, і ми все ще мали дізнатися, що поїзд нам потрібно. Інформаційна дошка в центральному залі станції - це абсолютно нічого. Назва та кінцеві станції тільки.

Нью-Йорк поїзд

3. У Я мав шукати додаткову навігацію.

Трохи з'єднання. У Нью-Йоркі commuter трафік керується однойменною компанією, яка працює на метро та автобусах. Митрополита Транспортна автомістя МТА. З Великої центральної станції поїзди курсують до Нью-Йоркської держави і сусіднього Connecticut. Маршрут являє собою окрему залізницю в системі МТА і називається Metro-North Railroad, і це перша приміщена дорога в країні (друга MTA Long Island Rail Road). Включає в себе три основні гілки: Лінія Худсон (дорожня прогулянка по Худсону до міста Паукеепсі), Лінія Гарлем (дорожня дорога, що йде на північ до державного кордону до міста Вазаїка, що потрібно доїхати з трансфером) і Нова Лінія Майн (походить до роз'єму вздовж довгого острова Страйт і має кілька гілок, тому він має кілька терміналних станцій). Всі ці дачні дороги, які не перевищує три години. Вони призначені для людей, які живуть в державі і змішують кожен день, щоб працювати в Нью-Йорку. Тобто, це абсолютно нормальні дачні поїзди.

Нью-Йорк поїзд

4. У На карті Metro-North Railroad є континентальним трикутником, що працює зверху. Hudson зліва, Longailand Strait прямо. З карти було зрозуміло, що нам потрібна зелена гілка.

Нью-Йорк поїзд

5. Умань Ми все ще повинні знайти розклад поїзда. Не проблема з цими. У центрі залу знаходиться інформаційний кіоск, де експонуються книги з розкладом. Вони діляться на квіти і станції. Ми беремо зелену книгу з Yonkers і все, що нам потрібно в нашій кишені. Поки не потрібно, але є купа столів, які більшість пасажирів просто не потрібні. Все, що надається безкоштовно. Якщо у вас виникли питання, персонал в кіоску буде раді відповісти на них.

Нью-Йорк поїзд

6. Жнівень Далі розглянемо монітор з вильотом найближчих поїздів (прибуття тут, але все виглядає точно так само). Тексти пісень, а це означає: Ось все також зламаний в квіти і не подряпини голову. Наш поїзд відправляється з 28-го шляху на 3:22 до станції Poughkeepsi.

Тепер я повинен купити квитки. Це можна зробити трьома способами. Перший на станції через вендинговий апарат або в касі. Другий - над Інтернетом. Сплатити карту і друкувати його на принтері. Ціни будуть ідентичні станції. Третій, найдорожчий, придбати квиток безпосередньо від провідника на поїзді. Тоді він буде коштувати рівно вдвічі більше. Це свого роду оплати за терміновість або забутість.

Нью-Йорк поїзд

7. Про нас Забронювати квиток

Нью-Йорк поїзд

8. У Машина дуже схожа на метро, що не дивно. Одна компанія. Приймає готівку і картки.

Нью-Йорк поїзд Р

9. Навігація Одна дитина і один дорослий квиток до Yonkers і назад вартість $17. Але це тому, що це вихідний день. У будні дні, під час пікових годин, квиток буде коштувати $30 ($20 дорослих і $10 дитини). Привід півгодини з 8 зупинок. Відстань знаходиться в 25 км. Вартість дорослого квитка і від Poughkeepsi (2 год. один спосіб) $45. Щомісячний прохід становить $486.

Нью-Йорк поїзд

10. Квиток - паперовий квиток, розмір кредитної картки. Весь процес покупки пройшов близько хвилини.

Нью-Йорк поїзд Р

11. Ще один виїзд.

Нью-Йорк поїзд

12. Для ускладнених випадків і проблемних пасажирів є постійний касіч з касиром всередині. Як я пройшов, були три вікна.

Нью-Йорк поїзд

13.00 р. До залізничного вокзалу можна доїхати. Я залишаю більшу частину картинок пізніше. У великому залі, ймовірно, 80% туристів і всього 20 пасажирів. За кількістю відвідувачів Grand Central сьогодні є більш туристичною привабливістю, ніж транспортний вузол.

Нью-Йорк поїзд

14. Цікаво, на станції немає окремого номера очікування. На жаль, про це не дивно, але й ніхто не знає, тому чекаючи на поїзді люди шукають місце, щоб стрибати.

Нью-Йорк поїзд

15.00 р. Я не бачу всіх бездомних людей на станції.

Нью-Йорк поїзд , Україна

16.00 р. В середині кімнати шукав когось, щоб допомогти.

Нью-Йорк поїзд

17.00 р. Знайди когось.

Нью-Йорк поїзд

18 років Молодь після вчорашніх відповідей на славу Святого Патріка.

Нью-Йорк поїзд

19.00 р. Зйомки фотографуються. Станція досить популярне місце для весільних фото.

Нью-Йорк поїзд

20. Працівник ретельно протерти балюсту тканиною.

Нью-Йорк поїзд

21. За кількістю людей з камерами на квадратний метр, ця станція виходить з змагань.

417062.

22. Щоб зрозуміти внутрішній обсяг.

Нью-Йорк поїзд

23. Час на поїзді.

Нью-Йорк поїзд Габаритний зображення

24. Необхідно ввести двері, що призводять до перону, і не слід розкоші. Все чисто утиріанське.

Нью-Йорк поїзд

25. Спочатку я думав, що він був генієм, щоб пофарбувати кабіни поїзда в колірній гамі.

Нью-Йорк поїзд р.

26. Я зрозумів, що не все було, як я хотів би.

Нью-Йорк поїзд

27. Поїзд був названий M7, виготовлений канадською компанією Bombardier. З 2002 року. Контакти залізничної потужності. Склад 8 автомобілів коштує $ 18 млн.

Нью-Йорк поїзд

28. Усередині.

Нью-Йорк поїзд

29. До центру автомобіля сидіння виглядають один спосіб, потім інші.

Нью-Йорк поїзд

30. Місце для користувачів коляски.

Нью-Йорк поїзд

31. Opposite - це лінійка від Connecticut.

Нью-Йорк поїзд

32. Перед автомобілем було затишне місце з фіксуючими кріслами. Автомобілі приходять в пари. Кожна пара має контроль.

Нью-Йорк поїзд

33. Отримати в стілець. Не затягуйте, але ви не знизите багато. Немає таблиць. Ніжки підходять без проблем.

Нью-Йорк поїзд

34. Зручні сидіння, але спинки не відступають і немає підлокітників. Полки багажу зверху.

Нью-Йорк поїзд

35. З сусідом не буде настільки комфортний. У той час, коли ми збираємось, вагони були порожніми, але вранці, ймовірно, люди знаходяться в осях.

Нью-Йорк поїзд

36.00 Р Давайте!

Нью-Йорк поїзд р.

37. Працює на тунелі під Гранд-Центром. Є багато тунелів.

Нью-Йорк поїзд

38. Поїзд стрибає з темряви в Harlem.

Перша зупинка - Harlem 125th Street. Кілька людей надходять в перевезення. Пасажири почнуть залишити. Є деякі області, які зручніше отримати за допомогою поїзда, ніж на метро.

Нью-Йорк поїзд

39.00 р. Інформаційна дошка на станції.

Нью-Йорк поїзд

40. Ми входимо до Південного Бронксу. Ось де почався мій пост про нього.

Нью-Йорк поїзд

41. У вагоні з'являється провідник.

Нью-Йорк поїзд

42. Позбавляє квитки і глухо вибивають посмішку для сина. І зробив він повністю щоденно, побачив дитину, посміхався, зробив його смішним сувеніром і пішов. Диригенти зазвичай дуже веселі.

Нью-Йорк поїзд

43. Ми проходимо вежі River Park.

Нью-Йорк поїзд

44. Дуже цікаво познайомитися з цікавими.

Нью-Йорк поїзд

45. Це виглядає так. Це трохи спокій всередині, але чистий.

Нью-Йорк поїзд

46. Поїзд пішов на сайт вздовж Худсона і почав красивими видами з вікна. Перші сидіння на лівій стороні. Поїзд швидко, але тихий. Не збиваючи колеса. Звук дуже тихий тролейбус. Всередині, нічого вібрує або тріщини. Це задоволення для їзди.

Нью-Йорк поїзд

47. Самуїл Джексон вирішив виділитися.

Нью-Йорк поїзд

48. Зовні вікна закінчували високоповерхові будинки і розпочали сільські пейзажі.

Нью-Йорк поїзд

49.00 р. До того, як ми встигли насолодитися поїздкою, Йонкери і нам потрібно виїхати.

Нью-Йорк поїзд р.

Джерело: