Нью-Йорк поїзд

За статистикою, кожен третій пасажир заміського поїзда в Сполучених Штатах подорожує в композиції, що йде в Нью-Йорк. Це не тільки найбільш розвинена державна транспортна мережа в країні, не тільки найбільший метро, але і заміська поїздна система з найбільшим пасажирським трафіком в країні, яка здійснює близько 900,000 пасажирів щодня. Сьогодні ціни на нерухомість в заміських містечках не відрізняються від цін в самому місті, а все це завдяки вдалому функціонуванню поїздів-учасників. Багато людей дають можливість жити в заміському будинку і працювати в Манхеттені, не переживаючи багато незручностей і не витрачаючи час на рух на шляху до роботи. Підурбанські поїзди змінили формат життя Нью-Йорків, що дозволило розширити віртуальні межі міста, вирішувати проблеми переповнення, руху джемів і поліпшення рівня життя. Багато людей паркують на вокзалі в передмісті, приймають поїзд в Нью-Йорк, а потім переносять на метро. На сьогоднішній день в місті немає можливості для жителів держави потрапити в місто, але можливість для Нью-Йорків залишити його і залишатися громадянами.
49 зображень модного ката через samsebeskazazal

1,1 км Наша подорож починається з Grand Central Station. Тільки цей час не мав насолоди краєвидами, а також займатися його пристроєм з точки зору середнього пасажира. Незважаючи на свій вражаючий розмір, це дивно комфортно і просто.

р.

2,2 км Ми обрали місто Йонкерів в Нью-Йорку. Я маю на увазі, як отримати там. У мене було ім'я станції, і ми все ще мали дізнатися, що поїзд нам потрібно. Інформаційна дошка в центральному залі станції - це абсолютно нічого. Назва та кінцеві станції тільки.

3. У Я мав шукати додаткову навігацію.

Трохи з'єднання. У Нью-Йоркі commuter трафік керується однойменною компанією, яка працює на метро та автобусах. Митрополита Транспортна автомістя МТА. З Великої центральної станції поїзди курсують до Нью-Йоркської держави і сусіднього Connecticut. Маршрут являє собою окрему залізницю в системі МТА і називається Metro-North Railroad, і це перша приміщена дорога в країні (друга MTA Long Island Rail Road). Включає в себе три основні гілки: Лінія Худсон (дорожня прогулянка по Худсону до міста Паукеепсі), Лінія Гарлем (дорожня дорога, що йде на північ до державного кордону до міста Вазаїка, що потрібно доїхати з трансфером) і Нова Лінія Майн (походить до роз'єму вздовж довгого острова Страйт і має кілька гілок, тому він має кілька терміналних станцій). Всі ці дачні дороги, які не перевищує три години. Вони призначені для людей, які живуть в державі і змішують кожен день, щоб працювати в Нью-Йорку. Тобто, це абсолютно нормальні дачні поїзди.

4. У На карті Metro-North Railroad є континентальним трикутником, що працює зверху. Hudson зліва, Longailand Strait прямо. З карти було зрозуміло, що нам потрібна зелена гілка.

5. Умань Ми все ще повинні знайти розклад поїзда. Не проблема з цими. У центрі залу знаходиться інформаційний кіоск, де експонуються книги з розкладом. Вони діляться на квіти і станції. Ми беремо зелену книгу з Yonkers і все, що нам потрібно в нашій кишені. Поки не потрібно, але є купа столів, які більшість пасажирів просто не потрібні. Все, що надається безкоштовно. Якщо у вас виникли питання, персонал в кіоску буде раді відповісти на них.

6. Жнівень Далі розглянемо монітор з вильотом найближчих поїздів (прибуття тут, але все виглядає точно так само). Тексти пісень, а це означає: Ось все також зламаний в квіти і не подряпини голову. Наш поїзд відправляється з 28-го шляху на 3:22 до станції Poughkeepsi.

Тепер я повинен купити квитки. Це можна зробити трьома способами. Перший на станції через вендинговий апарат або в касі. Другий - над Інтернетом. Сплатити карту і друкувати його на принтері. Ціни будуть ідентичні станції. Третій, найдорожчий, придбати квиток безпосередньо від провідника на поїзді. Тоді він буде коштувати рівно вдвічі більше. Це свого роду оплати за терміновість або забутість.

7. Про нас Забронювати квиток

8. У Машина дуже схожа на метро, що не дивно. Одна компанія. Приймає готівку і картки.

Р

9. Навігація Одна дитина і один дорослий квиток до Yonkers і назад вартість $17. Але це тому, що це вихідний день. У будні дні, під час пікових годин, квиток буде коштувати $30 ($20 дорослих і $10 дитини). Привід півгодини з 8 зупинок. Відстань знаходиться в 25 км. Вартість дорослого квитка і від Poughkeepsi (2 год. один спосіб) $45. Щомісячний прохід становить $486.

10. Квиток - паперовий квиток, розмір кредитної картки. Весь процес покупки пройшов близько хвилини.

Р

11. Ще один виїзд.

12. Для ускладнених випадків і проблемних пасажирів є постійний касіч з касиром всередині. Як я пройшов, були три вікна.

13.00 р. До залізничного вокзалу можна доїхати. Я залишаю більшу частину картинок пізніше. У великому залі, ймовірно, 80% туристів і всього 20 пасажирів. За кількістю відвідувачів Grand Central сьогодні є більш туристичною привабливістю, ніж транспортний вузол.

14. Цікаво, на станції немає окремого номера очікування. На жаль, про це не дивно, але й ніхто не знає, тому чекаючи на поїзді люди шукають місце, щоб стрибати.

15.00 р. Я не бачу всіх бездомних людей на станції.

, Україна

16.00 р. В середині кімнати шукав когось, щоб допомогти.

17.00 р. Знайди когось.

18 років Молодь після вчорашніх відповідей на славу Святого Патріка.

19.00 р. Зйомки фотографуються. Станція досить популярне місце для весільних фото.

20. Працівник ретельно протерти балюсту тканиною.

21. За кількістю людей з камерами на квадратний метр, ця станція виходить з змагань.

417062.

22. Щоб зрозуміти внутрішній обсяг.

23. Час на поїзді.

Габаритний зображення

24. Необхідно ввести двері, що призводять до перону, і не слід розкоші. Все чисто утиріанське.

25. Спочатку я думав, що він був генієм, щоб пофарбувати кабіни поїзда в колірній гамі.

р.

26. Я зрозумів, що не все було, як я хотів би.

27. Поїзд був названий M7, виготовлений канадською компанією Bombardier. З 2002 року. Контакти залізничної потужності. Склад 8 автомобілів коштує $ 18 млн.

28. Усередині.

29. До центру автомобіля сидіння виглядають один спосіб, потім інші.

30. Місце для користувачів коляски.

31. Opposite - це лінійка від Connecticut.

32. Перед автомобілем було затишне місце з фіксуючими кріслами. Автомобілі приходять в пари. Кожна пара має контроль.

33. Отримати в стілець. Не затягуйте, але ви не знизите багато. Немає таблиць. Ніжки підходять без проблем.

34. Зручні сидіння, але спинки не відступають і немає підлокітників. Полки багажу зверху.

35. З сусідом не буде настільки комфортний. У той час, коли ми збираємось, вагони були порожніми, але вранці, ймовірно, люди знаходяться в осях.

36.00 Р Давайте!

р.

37. Працює на тунелі під Гранд-Центром. Є багато тунелів.

38. Поїзд стрибає з темряви в Harlem.

Перша зупинка - Harlem 125th Street. Кілька людей надходять в перевезення. Пасажири почнуть залишити. Є деякі області, які зручніше отримати за допомогою поїзда, ніж на метро.

39.00 р. Інформаційна дошка на станції.

40. Ми входимо до Південного Бронксу. Ось де почався мій пост про нього.

41. У вагоні з'являється провідник.

42. Позбавляє квитки і глухо вибивають посмішку для сина. І зробив він повністю щоденно, побачив дитину, посміхався, зробив його смішним сувеніром і пішов. Диригенти зазвичай дуже веселі.

43. Ми проходимо вежі River Park.

44. Дуже цікаво познайомитися з цікавими.

45. Це виглядає так. Це трохи спокій всередині, але чистий.

46. Поїзд пішов на сайт вздовж Худсона і почав красивими видами з вікна. Перші сидіння на лівій стороні. Поїзд швидко, але тихий. Не збиваючи колеса. Звук дуже тихий тролейбус. Всередині, нічого вібрує або тріщини. Це задоволення для їзди.

47. Самуїл Джексон вирішив виділитися.

48. Зовні вікна закінчували високоповерхові будинки і розпочали сільські пейзажі.

49.00 р. До того, як ми встигли насолодитися поїздкою, Йонкери і нам потрібно виїхати.

р.

Джерело: