955
Дякую за мужчину!
Я живу в приватному будинку за межами міста, переважно бабусі живуть навколо, погода подушку покласти на навушники і піти додому звичайно, від зупинки до будинку близько 20 хвилин ходьби. На перехресті я повертаю на свою вулицю і побачила фалок собак (весна прийшла млинець). Я маю на увазі, вони всі приділяють увагу мені. Я пішов 10 кроків назад, здається, що все було тонким, стоячи і думати, що робити зараз. Настав час їхати додому, і вони все там і стрибають в наступну собаку за парканом ... це стоячо 15 хвилин. А потім бігти до мене Ванка сусіда в старому, не натискаючи куртку хлопчика 13-річного (Я 17) і каже, що ви стоячи? Чи не ходимо вже ..., я тільки встигнув загинути голову, піти після нього. І він в гумових чобітах і йде щасливий, висіває в пудлі, і я на краю дороги, в снігу ... Я не боївся. До мого сюрпризу собаки не помітили малюка і мене на всіх, стрибаючи один одному.
Вона подарувала мені ясна, яка була в її кишені і я був щасливим. Дякую за мужчину!
через Козалія
Джерело:
Вона подарувала мені ясна, яка була в її кишені і я був щасливим. Дякую за мужчину!
через Козалія
Джерело: