Оголошення про продаж автомобілів

Прийміть від Drive2 з дозволом від автора mel1971 (Я думаю, що він буде зауважити тут). Хтось цікавиться продовжуючими, я буду...

Я маю друг в Туапсі.
Він попросив мене шукати його в величезності столичної машини.
Він потребує машини з кулеметом до 230,000 російських монет.
Ну і побачить нас в нозі.
Ми розкручуємо сайти для продажу автомобілів.
Ми беремо його з наших ніг до наших ніг, ми виводимо фільтри і ми йдемо.
Я отримав вуха. й
посилання

Читати далі
Дуже цікава пропозиція.
Зважаючи на те, що оголошення було передано 7 вересня і в дворі 30 жовтня. й
Ми дізнаємось.
Пишіть питання торговцю (не дзвонити, адже номер схожий на Краснодар, і оголосив Москва)

Ось ми йдемо.

Привіт, Марія.
Будь ласка, покажіть мені, якщо ваш автомобіль був проданий ще.

Відповідь:

Вт, 30 жовт. 2012 11:27:47 +0000 по Марія Спенсер :

Привіт,
Ми Opel Astra все ще нестарі і дуже хороші умови. Ціна 210 000 рублів.
Автомобіль знаходиться в дуже гарному стані, без нещасних випадків, оригінальних фарб і не запису ремонтів! Я купив автомобіль з Росії 18 місяців тому, коли я працював в програмі обміну міліцією, але зараз програма переходить і я повернувся в свою країну Англії. Тепер, коли я повернувся в Великобританію, я повинен продати, тому що це дорого, щоб зареєструвати його тут, і це дуже важко їздити на машині з кермом на лівій стороні, тому що якщо ви знаєте, тут все на правій стороні. Якщо ви ще зацікавлені в купівлі мого автомобіля, я вже сказав, що компанія може прийняти доставку на вашу адресу в країні, без подряпин.
Я чекаю листа про намір, якнайшвидше, як у мене є інші запити транспортних засобів, і я працюю на базі "Першого платника". Компанія приймає банківський переказ як спосіб оплати! Немає перевірки, немає L/C!
Якщо у вас виникли питання, не соромтеся запитати.
Зачекайте відповідь на рано!
Найкращі побажання
Марія.

Дуже цікаво.

Відповідь:

З: a_mel1971@mail.ru
До: maryspcr@hotmail.com
Веб-сайт: IRR.RU
Дата: Вт, 30 жовт. 2012 15:35:56 +0400

Я маю на увазі!
Чистий У мене є стільці вранці і вночі?
- Майбе, але гроші.

Зачекайте...і тут:

Вт, 30 жовт. 2012 11:41:42 +0000 по Марія Спенсер :

Ви можете купити його самостійно, і ви будете повертатися до Росії або, я можу відправити його для вас.
Марія

Так, ми все ще текстуємо:

Тема: Re[4]: Повідомлення від IRR.RU користувача (Анонси irr.ru/cars/passenger/use...0-km-advert233593748.html)
Дата: Вт, 30 жовт. 2012 16:00:09 +0400

Недалеко від Росії до Росії.

І відповідь:

Вт, 30 жовт. 2012 12:03:43 +0000 по Марія Спенсер :

Якщо ви хочете, я можу відправити автомобіль для вас, це ваше рішення, будь ласка, дайте мені знати.
Марія

Я вже люблю цю Манію! :
Я:

З Хто: Олексій Мілютін
Хто: Мері Спенсер Дата: Вт, 30 жовт. 2012 16:20:55 +0400
Тема: Re[6]: Повідомлення від IRR. Користувач RU (Анонси)

Моя людина кладе гроші в безпечну депозитну коробку на станції Waterloo. Якщо Ваше місто знаходиться далеко від Лондона, ми можемо скористатися кур'єром марафону до вашого перебування. При отриманні автомобіля, шахта надсилає ключ і код з комірки поросятою поштою, з якого у мене є багато в моєму особистому королівському голубці. Коли мій голубець повернувся порожній, ми вважаємо, що справа робиться.

Не відповідав багато. Курка! Про нас Закріплюємо умови трохи.

Тема: Fwd: Re[6]: повідомлення від IRR. Користувач RU (Анонси)
Дата: Вт, 30 жовт. 2012 19:17:22 +0400

Марія, якщо ви не повинні влаштувати умови нашої угоди, ви можете запропонувати ваші умови. Я готовий класти закладку в дубовому порожі в рідних англійських фунтах стерлінгів або готовий платити в золото, хоча в королівських chervonets в сучасному нумізматиці. Я думаю, що це хороша пропозиція. Це ваш вибір, будь ласка, дайте мені. й

Відповіли! Я!

Вт, 30 жовт. 2012 16:37:55 +0000 по Марія Спенсер :

Я дав вам паспорт, щоб ви могли мати мої дані. Моя пропозиція, я завантажю тебе на 50%. Оплата буде відправлена на банківський рахунок судноплавної компанії. Після отримання та перевірки транспортного засобу буде сплачуватися решта 50%. Якщо ви погоджуєтесь, будь ласка, напишіть мені інформацію, щоб я можу запустити операцію.
Марія. Чудовий!
Я:

З ким: Олексій Мілютін, до кого: Марія Співак

Джерело: