Скільки дівчат потрібно змінити колесо?

Це незабутня історія стала мені у 2009 році. У цей день у передмісті Мінська відбувся відкритий концерт. Виявилося, що квитки на нього були придбані заздалегідь, тому сильний дощ, який почався рано вранці і пішов без зупинки протягом одного дня, не може вплинути на бажання дістатися до заходу. Ми придбали плащі, знайшли черевики, а невелика компанія вирушила на дорогу в невеликій машині.

Концерт був чудовим, і відчуття, що залишивши весь день в заливці дощу, вдалося залишитися сухим - ще більше підйомників. Ви будете розуміти, чому я сказав вам цю історію.

каталізатор

Сонце пішов, концерт завершився, і ми переїхали в місто. Я взяв всіх додому і був лівий. Зайшов 11 п.м., 10 км від міських доріг, з спекотним чаєм та теплою ліжком, що чекають на кінець. І так в середині шляху, потрапивши невелику повітря, я відчував нехарактерний твердопроводний удар на задній круг. Перша думка була правильною: колесо з пірсингом, він був опущений і на каструлі диск зустрівся з асфальтом. А курсорний погляд на дзеркало заднього огляду і я бачу ковпачок від мого колеса, що розгортається на боці дороги. Аварійна, дорожня.

Нещодавно було встановлено ковпачки, і я дійсно не хочу, щоб «реегада» перетворилася на сміття під колесами будь-якого автомобіля. Поставляючи життя капелюшки над сухістю, я вирішив швидко запустити після неї і повернутися до автомобіля, де тільки потім покласти на клаптяву.

Щоб порушувати правила дорожнього руху також не в моїх правилах, особливо в темному дощі, тому - 50 метрів назад, пішохідна переправа, 50 метрів вперед і я поруч з кришкою! Тексти пісень, а це означає: Ліжко, покоївка, прямо по боці дороги. Як я підняв її вгору, я почув в'язкість вирощування великого двигуна. Дивитися вліво, а ось - Mitsubishi Pajero вирізати ніч Мінськ на швидкості близько 80 км / год. Я не мав часу думати про переміщення. Не спрей, ні ... Хвиля занурить мене від голови до пальця.

Я стояти на боці дороги за допомогою ковпачки в руках, і брудна вода подає від мого волосся на обличчя - в цей момент погода відігралася на мене в будь-який день. Повернувшись до автомобіля, я кладу на клоак, рефлекторний жилет, поставивши аварійний знак і, вийняти колесо з гніздом, почав замінити. Але після підйому автомобіля і розкручування горіхів я зрозумів, що колесо варено. Наслідки з ніжками (підйомник, 75 кг) і не вдалося запасного колеса. І найгірше з усіх, що на колесах було абсолютно нічого,

Надаючи техніку відкриття передніх коліс (збільшіть трохи горіхів і приводіть на мінімальну швидкість, обертаючи рульове колесо праворуч і зліва), я вирішив спробувати аналогічний трюк з задньою. Низьке гніздо. Сісти вниз, проходячи від змії. Я піднімаю його, нічого.

Зважаючи на те, що вона стає досить проблемною для видалення самого колеса, я вирішив знайти молоток або щось вагове від проходження драйверів. Легка дорога, дощ, аварійний знак, автомобіль на джек і людина в отруйному жовтому жилеті з пальця вгору. Звісно, це не було достатньо, щоб обійти принаймні одного водія.

Після 20 хвилин я вирішив знову спробувати. Тут варто зробити зауваження: Я просто не маю грошей, щоб викликати технічну допомогу, а також знайомства на машині, який може бути порушений в середині ночі. Так, вирішивши повторити попередній прийом, я нижчу машину і приводу на кілька метрів попереду, але вже над прогонами. Я піднімаю його, нічого. Здійснюючи бездіяльність ситуації, я вирішив повернутися на дорогу. "У мене є темний..."

Після того, як ще 15 незручних хвилин я раптом помітив, що драйвери приблизно 50 метрів від мене різко гальмують. А потім я розумію: завдяки жовтому жилету, вони візьмуть мене з афера для офіцера поліцейської поліції, вони злякаються, а потім переходять з слів: «Дов, пропущений. й

Я знову збираюся. Ще 20 хвилин, але той же результат - жоден з автомобілів навіть гальмований. Коли я вже втратив віру в людство, я прийшов з блискучою ідеєю: Мені потрібно відштовхувати автомобіль з іншого боку, потім він з всю його вагою буде падати на плоску шину і зняти її з клину. Перетягніть джек на іншу сторону і запустіть забрати машину, коли раптом я чую жіночий голос з вище: «Чи можу я допомогти вам? й

Займаючи голову, він бачив два гарних дівчат під парасолькою. Я шукаю машину. Усвідомляючи, що дівчата пішоходів, але не розуміючи, де вони прийшли з середини дня в дощі, з посміханням я відповідь: «Як можна допомогти мені?» Дівчата кажуть: «Ми переглядаємо вас з будинку навпроти години, і ми бачимо, що ніхто не зупиняється». Я кажу, "Дуже, мені потрібно щось важке, як молоток, щоб вдарити колесо." Я не мав часу закінчити, як дівчата з словами: «Нехай все станеться!» вирушають на дорогу і підняли руки. "Вечори припинили богослужіння..."

Перший автомобіль потрапив до гальм. Про 5-річний Opel Astra. Навіть в процесі зупинення автомобіля я кажу дівчатам: «Не зупиняти ці автомобілі». Ми повинні Жігулі, Волга або щось інше. І в таких свіжих автомобілях навряд чи є молоток. й

Як я підійшов відкрите вікно Астра, я бачив два гарних дівчат всередині. Втілення анекдотичного характеру суб'єкта, я просив без будь-яких надії, «Чи не ти маєш молоток або щось, як це?» Я не можу знімати колеса. Але замість Opel йде в дистанцію, я бачив, що дівчина водій виходить з автомобіля і з словами: «Ми повинні бачити» Про 3 хвилини пошуку молотка невдало. До цієї точки була дівчина. Тоді водій каже мені: «Так, можливо, ви спробуєте вбити ногу». У мене є Peugeot 405, і це те, що сталося. Думаю, що дівчина повинна бути імовірно, я раджу її сама.

Наступним моментом було одна з найбільш безглуздих ситуацій у моєму житті: підхід до автомобіля, дівчина побачила, що колесо згортався на правій стороні, але автомобіль був кований зліва. "Що ви намагаєтеся зробити?" зробив мене ідіот на ніч.

Зі сміхався і вирішив не відродити його до своїх грандіозних планів, я просто перевлаштував джек і підіймав перфороване колесо. Про 3-4 хвилини в дощі, без парасольки дівчина спробувала збити його вниз. Усвідомлюючи ворожість її спроб, вона з часом дала.

Я подякував дівчатам, які припинили за допомогу, але вони не пропустили шанс шокувати мене: «Ми нідемо, ми будемо з вами». І навіть дощ, і відсутність парасольки не турбували їх!

Дощ, два автомобілі в надзвичайних ситуаціях і чотири дівчата голосують на бордюрі. Я нічого не бачив, як це в Голлівуді кіно: кожен припинив! Навіть ті, що рухаються іншим чином, перетворилися на наступному перетині, а деякі через два твердих. Рух на вулиці практично вгору. Драйвери, які розчаровані через стовбури або були розчаровані, щоб не допомогти.

А потім людина припинила на старій Ford, яка мала як молоток, так і насос. Я почав вдарити колесо. Після близько 20 ударів ударів, вже вологий драйвер Opel проголошено: "Нехай це зварено?" Але після 3 хвилин колесо все ще дала.

Я подякував дівчатам за свою допомогу, і вони пішли так швидко, як вони прийшли. Автомобілі подали, і як я перекачував запас, я бажко розповіли історію водію Ford. Він сказав, що я зупинився без дівчат. Я недавно знайшов себе в аналогічній ситуації, і не міг зупинити всіх на тривалий час. Дякую за допомогу!

Колесо було замінено і накачали, і я прийшов додому майже через 2 години, ніж я планував. Після цього інциденту я завжди впевнений, що шини робочі змащують висаджувальний отвір на диску і сам хуб. З тих пір я не зіткнувся з такими проблемами знову.

Я хотів би подякувати дівчатам, які допомогли мені це ніч. Дякую вам, у мене є чудова історія, що я продовжую говорити мої друзі і знайомства. Ми робимо все краще!

Щиро вітаємо всіх на дорогах! І нехай в правому часі, коли у вас є лише такі люди, що знаходяться неподалік.

Головна

Джерело: