RZD - найпопулярніші поїзди в світі?

Ми вирішили зробити частину поїздки по рейках. Ви можете подорожувати на поїзді з автомобілем!

До речі, ви знали, що нещодавно можна приїхати до Гельсінкі на поїзді з Москви? Для деяких 664 євро ви отримуєте цілодобовий квиток, полку в 4-х місний купе без розеток і ключа, з трьома незнайомими людьми, щоб уникнути занурення на дорозі, і мрії душа в кінці поїздки.

Запропонуйте себе, «Чому потрібна поїздка?» Ви маєте точну дату закінчення поїздки? Або ж ви збираєтеся відвідати свій бабуся в Санкт-Петербурзі і ваш дядько в Валдай на шляху назад, доведіть їх повний багажник з гілочки і коробку Lapland сиру? Забудьте його! RZD ретельно збережіть вас від нудного приводу!

І вони також нададуть вам подвійну освіжаючи нічну ходьку уздовж заморожених фартухів прикордонних станцій Buslovskaya і Vainikkala, для перевірки вашого автомобіля прикордонними охоронцями, які навряд чи знайдуть щось там, тому що російська залізниця вже подбала, що всі ваші речі, які ви знали, відійшли в відсіку, і пошук є просто екскусом, добре, так що ви можете дихати повітря, це корисно, вони говорять, перш ніж піти на ліжко. Але поговоримо про це, бо я хотів розповісти вам про фінські поїзди.

Я хотів би нагадати вам про історичний факт, раптом хто забув його: перші залізниці Фінляндії з'явилися на прохання російської сторони, тому що коли локомотив був винайдений, Фінляндія все ще була частиною Російської імперії, і тому манометр там, а також по всій Росії, становить 1520/1524 мм. Після революції, коли Фінляндія стала незалежною державою, російські залізничники, укладені на їх територію, стали частиною фінської залізниці. фіни не перейшли на європейський стандартний калібр 1435 мм, а Радянський Союз до 1985 року поставляють їх з електровозами, побудованими на Новочеркасській заводі, вони все ще розгортають наші північні сусіди. Іншими словами, як і дві частини тієї ж мережі стають різними один від одного за цей час?
Радянські електролокомотиви на Рованімі станції. До речі, було дивно, що тут також виконує роль шунтування локомотивів.

р.

3. У

З Росії до Фінляндії можна доїхати потягами російських залізниць, в тому числі прямий нічний поїзд Москва-Гельсінкі «Leo Tolstoy», а також нещодавно запущений швидкісний поїзд «Allegro», що працює на напрямку Санкт-Петербурга – Гельсінкі. На даний момент, я маю досвід, щоб дістатися на поїзді «Leo Tolstoy». Відстань від 1108 кілометрів цей поїзд долає 14 годин, квиток на звичайний 4-місний номер, вартість якого становить 107 євро. У відсіку цього поїзда я не знайшов електричний випуск для зарядки ноутбука, крім того, немає можливості, як в більшості російських поїздів, щоб піти в ресторанний автомобіль (або ж просто до туалету), закривши відсік ключем. У цьому випадку, звичайно, у мене є «у-сторонній», але що робити з незнайомими сусідами в відсіку? Я можу бути параноїдом, я не віддаю речі, як це. На щастя, я зазвичай не їздив окремо, і я можу залишити когось в моєму валізу.

Після того, як я мав їздити в більш сучасний автомобіль, були розетки, і навіть, дивно, телевізор, який дійсно показав тільки перешкоди. Здійснено автоматичні двері, вакуумні туалети та інші елементи цивілізації. Однак, як кажуть, один доданий, інший з якоїсь причини знімається: в цьому сучасному автомобілі не було «горіхів» (таких ящиків під нижніми полицями, гасити сумки там і спати на них спокійно, ніхто ніч спокійно не не застрягає). Але найголовніше були електронні замки в цих відсіках! Тим не менш, ключі до них не дали. Провідник заявив, що практично всі вони були або втрачені або вкрадені, а не нові були доставлені з заводу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ще один раз, я проїхав з Москви до Праги в RIC-стандарті Єврокари. У відсіку була навіть раковина. Але їх основним недоліком було те, що такі муфти були тримісними і дуже тісними. Як кажуть, ні свічка, ні диявола покера, але якщо ви йдете в три, і бути не дуже великим, це нормально.
Вона виглядала як це купе.

Я не хочу говорити про карти автокрісло Росії взагалі, я не був в них сто років і принаймні я не збираюся зробити те ж саме. Особливо після поїздки в «місцевій картці» фінського поїзда.
Хтось, ймовірно, відроджує мене зараз і буде сказати, добре, повністю зіпсований, вся країна була їзда на таких поїздах більше половини століття і нічого. І з тих пір, як це так гламурно, тут є автомобілі російських залізниць, які навіть мають туалети з душовою кабіною в відсіку! Я. Я, ї. Я знаю ці автомобілі.
Це виглядає так.

р.

Є такі муфти, здається, і в поїзді «Leo Tolstoy», Москва-Гельсінкі, але ось задоволення 23 з чимось тисяч рублів. По-перше! Дійсно, за все. Тут поважний читач буде проголошено, знеболюючий подразненням: "Так, ви повністю не знаєте, рома!" Якщо ви хочете комфортно, оплачуйте гроші! Калм, спокійний, поважний. Просто дихає глибоко і тримати читання.
Фінські автомобілі.

до 1 2 3 4+

Тепер пам'ятайте про послугу російських залізниць з перевезенням автомобіля. Автомобільні перевезення тепер кріпляться до Л. Толстого. В інших напрямках послуг ще не пропонується, хоча я вірю, що це може бути дуже популярним, я б віддаю перевагу подорожувати в місто з поїздом і продовжувати мати повну самостійну свободу руху. Якщо це не для цінових реалій.
Зачекайте, не відкрийте сайт rzd. Я вже збирав всі дані. Або не відкрийте його в новій вкладці браузера і подивіться, або раптом ви не вірите мене. Так, до речі, писати мене, як довго це займе вас від відкриття сайту, щоб дізнатися цю інформацію? Потім відкрийте сайт vr.fi і повторіть ті ж кроки. Для найбільш просунутих користувачів спробуйте забронювати авіаквиток тут і там, особливо в форматі «купе + автомобіль» і поділитися враженнями.
Залізничний вокзал

Тепер читайте в чорно-білій на сайті російських залізниць: 450 євро для перевезення автомобіля там і назад. Плюс 4 євро для бронювання транспорту і 0,3 євро на кожні 100 євро заявленої вартості автомобіля. І це дуже важливо: транспортування автомобіля можна видавати тільки туди і назад. Що потрібно заздалегідь визначити тривалість поїздки і день повернення. Якщо ви плануєте повернутися з Фінляндії на автомобілі самостійно. До речі, митні правила, як і я знаю, забороняючи повернення з країни ЄС без автомобіля, залишивши його там, але самостійно вона залишить або поїздом, я не згадую таке уточнення. Maybe RZD - це випробування та налаштування його сервісу?
Вид інтер'єру фінських автомобілів.

Ви думаєте про незручність закінчується? А! Це просто початок. Ви будете зобов'язані взяти на себе валізи з багажника автомобіля і вимити їх в відсік. Ви не заблокуйте автомобіль або ввімкніть сигналізацію. В автомобілі можна залишити тільки те, що вона оснащена правилами дорожнього руху: аптечка, пожежна експедиція, інструменти, запасний, аварійний припинний знак тощо. Ви можете пояснити це митними та прикордонними проблемами, тільки що перевірка автомобіля на кордоні є абсолютно надана (і тоді ви погоджуєтесь з провідником і він закривав очі на ваш мінівен, фарширований на вершину зброї та наркотиків?).
Звісно, хоча я можу помилитися, на кордоні ви будете витягти з теплого відсіку в холоді, привели в тапочки і толстовки на замороженій платформі до автомобіля і оглянути ваш автомобіль. Чому не влаштовувати всі ці формальності на станції при завантаженні автомобіля, а потім заблокувати його в кінці, за такі гроші?
У Фінляндії: поставити машину в машині, речі можна залишити всередині, заблокувати автомобіль або ні – це ваш бізнес.

р.

Повідомляємо, що це було все прикордонне бюрократія, і ми його кладемо, як одягаємо з них ще неминуче зло – отримання Шенгенської візи, необхідно замінити паспорти після закінчення безкоштовних сторінок або його терміну дії, а також перевірок в аеропортах і прикордонних переправах. Повернемося до нашої коханої та дорогої російської залізниці.
Російська залізниця радий запропонувати Вам полку в 6-поверховій картці, так як ви не накопичили на відсіку з душовою кабіною.

Це була ціна для автомобіля тільки! У верхній частині потрібно сплатити 107 євро на місце в чотиримісному відсіку, або 23 з чимось, якщо ви не хочете затихати протягом 14 годин на поїзді без душу і туалету кисть каменю з ліжка. Якщо ми не можемо повертатися в машині самостійно, перемішайте це на два. Скільки коштує мінімум? 107*2=214, 214+450=664. Я не хочу підрахувати вартість душу.
І це, якщо ви їдете самостійно і з автомобілем, не враховуючи інші витрати. Якщо ви дивитесь на два (хоча не доступна при подорожі з Москви до Гельсінкі), ви отримаєте 332 євро, за ці гроші ви будете приймати один спосіб, в одному відсіку з трьома незнайомцями, з автомобілем на відстані 1108 кілометрів. У відсіку немає розеток, мийки і в машині немає навіть спільного душу. До речі, не можна забронювати перевезення автомобіля відразу, а також одну клацання купе, як Finns, на сайті російських залізниць: зробити все це окремо!
Якщо поважний читач опанував це місце, він буде думати про те, чому я зробив всі ці розрахунки тут і чому я так щасливий прокрутити російські залізниці. Чи ляка Варламов та інші скандальні блогери розірвали мій сон? Так ми прийшли до головної речі, тепер ви будете розуміти.
VR-торгівлі. Активно використовуються зображення статуї з станції Гельсінкі.

Додаток, фінська колегія та партнер російської залізниці – VR, в білому свіжому вигляді, на зеленій сорці, береться на стадію. Товсті російські залізниці в сіро-червоному светрі переходить в сторону і нервово димує перший сигарет (від за лаштунками в цей час дивиться Жана Онищенко і відчайдушний палець нагадує, що куріння вбиває).

15-й

Що таке VR? Ми поїхали близько 900-одних кілометрів від Рованіема до Турку, разом з нашим блогером. Ну, це не 1108, звичайно, але що близько 100 кілометрів в сучасному світі? 7-10 літрів бензину в пасажирському автомобілі? Час без трафіку? Москва з кінця до кінця в своїх сучасних кордонах? Або Москва більше, можливо? В цілому сутність не важлива в цьому контексті. Але ми платимо 245 євро за все це задоволення! ЗАМОВИТИ З авто! І без автомобіля, одне місце в двоповерховій купе обійдеться 106 євро.
Російські залізничні трамвайки з лакованим носком взуття від Prada (на таких тарифах, можливо, можуть дозволити собі це) сигарети, алет з першого сигарети, витяжує два нові одночасно і твітети з більш світлим. Що ви говорите, sir? Сіро-червоний светр з Prada є готелем? Ну, він має тарифи з цим рівнем комфорту, теж, тому що якось не дуже придатний, принаймні в порівнянні з Finns.
І так, я не просто заклинав слово «закриття». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так що ми отримали за 245 євро? Подивіться на фотографії. Двомісний купе, хоча його називають причалом (карткою).
Наша сидінь на фінському поїзді. Так, я не помиляюсь, «місце» англійською мовою означає «місні картки», або «спальня», під цим терміном написано на сайті VR і на квитку.

Три випуски 220 вольт в відсіку, і є два окремих будильники для кожного пасажира. Мийка. При необхідності, якщо ви подорожуєте з дітьми або компанією, в одному з них можна поєднати два подвійні відсіки, між ними є двері.

Я також любила фірмову постільну білизну. І є нормальні ковдри, не стипсовані листи, в яких ви все ще повинні керувати обгортання ковдри! Не потрібно оплачувати окремо. Я прийшов в відділення все чисто, заспокійливе, вже розтоплений і готовий до вашого прибуття, як в готелі. О, Російська залізниця? Мик, чт?

р.

Тепер хочу наволочку, ковдри і листи! З повагою! Де можна замовити?

Душ, загальна правда, але розповісти мені, в якому автомобілі російських залізниць ми маємо загальний душ? А ви знаєте, що це структурно передбачено, навіть у дуже старих «Амендорфах» автомобілях? Або, можливо, я не подорожувати дуже часто і працювати десь.
Зліва справа: загальний душ в машині, загальний туалет, окремий туалет для дітей (всі засоби гігієни, необхідні в таких випадках, звичайно, присутні).

999 р.

Другий туалет в автомобілі призначений для людей з обмеженими можливостями і пасажирів з дітьми. Він більш просторий, має поручні, розкладний столик для замішування дітей, горщика, раковина, необхідні засоби гігієни. Двері для туалету відкриваються сенсорною кнопкою, торкнувшись водою, відкривається без контакту (як і в регулярному туалеті) і рідке мило заливається. У всіх туалетах поруч з туалетом є міні-холодильник, який ви знаєте для чого. Це поширене в усіх туалетах в Фінляндії.

22й

Двері купе фіксуються ключем, двома ключами для пасажирів і одним ключем для загального душу. Затишно закрити відділення і зайдіть в ресторанний автомобіль, який ми насправді робили. Ми також досліджуємо фінський поїзд.
Купуйте ключі та душ

, Україна

Другий поверх автомобіля. Є відсіки з санвузлом (сухе відділення). На жаль, я забули фотографію такого купе. Це, звичайно, менш схильний до подібного відділення російської залізниці, показано вище, дещо нагадує один, в якому ми поїхали, включаючи квадрат, але є ще досить компактна ванна кімната з душовою кабіною.

Чи знаєте ви, скільки квитка до цього «здоблення» купе з душовою кабіною та туалетом у VR? Пауза. Тут на російських залізницях, сигарети збігаються і світлі перерв, він простягається на підлозі і замішує щось непристойне листя сцени до суєти і шламів від зали. Навігація Вартість 266.63 євро, також з автомобілем, а також для двох. Хоча це те, що говорить веб-сайт vr.fi. Нарахуйте їх за курсом 23 з деякими тисячами рублів за аналогічну ексклюзивну послугу російських залізниць.
Якщо ви подорожуєте самостійно, ви платите 248 євро за цей пуп і 179. 96 євро за одного ми були Під час подорожі без автомобіля, вартість авіаквитка в такому відсіку складе 116 євро на особу і 233 євро на два.
До речі, я не думаю, що тут в середині ночі на півстанціях до вас в відсіку, обгортаючи двері з валізом, незнайомець посидить і починає омолоджувати курку, що зберігається на дорозі. У Лео Толстої, з майже порожнім автомобілем, це було в нашому відсіку, що нові пасажири висаджували весь шлях. У вихідні, проте всі ці ціни вищі в середньому на 30 євро. «Що сказав російський президент. й
Сходи на другий поверх

р.

До речі, не існує провідника в фінській спальній машині, здається, не потрібно там: прокладена пральня, ви пробудете на динаміку, або можете встановити собі вбудований тривожний годинник. І чай? Чай на обідній машині. Ви можете самостійно заварити, якщо ви прийняли електричний чайник або котел з вами - є розетки.
Деякі види адмін автомобіль.

375194

Коли ви йдете з одного автомобіля в інший, ви побачите дисплей з номером. Не загублений. Ні, це не 70 автомобілів в поїзді, це просто його "система" номер.

р.

Тамбур. Дверцята все автоматичне. На правому туалеті для інвалідів і пасажирів з дітьми, які я показав вище.

Ми, нарешті, досягнемося ресторанного автомобіля, де було пиво та закуска.

Р

30й

Навісний автомобіль

30й

Третя з сидючих машин займає багажне відділення.

Габаритний зображення

Came в Турку

34й

У Турку більш традиційними локомотиви.

36й

45.833

поїзд пішов далі до Гельсінкі, а автомобілі тих, які приїхали до Турку, були непаровані і привели до рампи для розвантаження.

Це жорстка робота для чоловіків.

39й

Далі наш блогермобайл буде йти самостійно.

Нарешті, я думав. Після того, як WTO в дворі, в теорії, відкрити двері для всіх видів міжнародного конкурсу. Чи не встигнете скуштувати монополістичний мир російських залізниць? Якщо це трохи складно з усіма сортами Деутчебанів, то трек відрізняється, і вони далі від нас, запустили принаймні фінську VR? З нашою реальністю, звичайно, можна тільки мріяти про це, але якщо ціни не падають, то не менше комфорту збільшено? І після того, як російські залізниці їдуть в Фінляндію, і в інші європейські країни, чому не європейські поїзди йдуть до нас? Як і авіакомпанії. Так багато здорових змагань.
У той же час, ви можете бути некомерційними для нас, щоб подорожувати з автомобілем з Росії в Фінляндію, за гроші і з «геморою», що пропонує нам російські залізниці, ви можете їздити в Фінляндії на орендованому автомобілі не менше двох тижнів, якщо не більше. І за 23 тис. в цілому літаком можна літати в годину і навпіл, замість походу в відсік з туалетом в одному напрямку. Справа в тому, що в Європі поширене явище, елементарний комфортний купе для двох місць або навіть купе з ванною кімнатою - російська залізниця все ще відноситься до ексклюзивних послуг "для багатих".

41й
Всі...
АКА @Roman Vukolov

Джерело: