Лицарець своїми руками

Будь ласка, не порушуйте!

Кожен дивився фільм Knight Rider, і майже кожен стрибнув думка, що я повинен мати такі вогні.
Він був вечір, нічого не робив, я плутався. Купуючи мікроконтролер коштує дорого, і краще зібрати своїми руками. У першому пошуку я прийшов по цій книзі в Інтернеті, з цікавим описом цієї схеми.

р.

Найголовніше вона любила ефект гладкої ослаблення світлодіодів.
Але! 1000 девілів, ця схема в книзі не працює, автор зробив помилку.

р.

Після трохи сісти з пивом я пам'ятав, як працювали логічні елементи, і було знайдено помилки. Ось мій варіант цієї схеми, яка працює на 101%.
На правильній принциповій схемі я відразу ж вказав бренди імпортних чіпів і наших вітчизняних аналогів. Ця схема для Knight Roads 1982, тобто вогонь працює зліва направо і назад з гладкою загартованістю. змінний резистор 500 kΩ відповідає за швидкість ходу.

Р

Ви можете використовувати цю схему, щоб зробити лицар доріг у 2008 році. Суть схеми не змінюється тільки потрібно з'єднати світлодіоди в 2 лініях, розташованих дзеркала.

Що трохи хитрощі!

ККД 47 мкФ на транзисторному колекторі BC548 відповідає за гладке загартування. Якщо підключити 1 або 2 світлодіоди до одного каналу, в принципі, його потужність буде достатньо. Але якщо підключитися від 3 до 5 світлодіодів на канал, краще збільшити потужність до 100 або 220 мкФ, щоб ефект гладкої загартування помітний. 100nF конденсаторів, які сидять на чіпах, фіксують конденсатори. Вони повинні бути встановлені на дошці біля силових ніг кожного чіпа, для належної роботи, таких як інтерференційний фільтр ) Стійкість тут використовуються з потужністю 0,125 Вт. Конденціонери на 63 В. Потужність для контуру ± 12 Вольт. Вартість на частини 450 рублів.

Як працює ця схема! Процес установки машини відпочиває на плечі і розумі.) Успіхів! Дякую!

Джерело: