Бонсай для хобіци

КрісГуісе є художником і коханцем японського бонсаї мистецтва з Майдану, Великобританії. Машинобудовник за фахом, Кріс має красиву колекцію дерев бонсай, які він росте і відображає на своїй сторінці Flickr. Ми хочемо показати вам одну з найбільш видатних і цікавих творів автора. Кріс відтворився в мініатюрі будинок хобі Біло-Багін, Фродо-Багіни та Самосемно-Гаггі, який починається і закінчується подіями «Лорд Кільця» та «Хоббіт». Особливістю цього фантастичного предмету «зеленого» мистецтва є увага автора до деталей. Але подивіться на себе...
18 зображень звідси.

1,1 км Ось готовий результат роботи майстра в різних кутах.

Бонсай для хобіци р.

2 і протягом різних сезонів.

Бонсай для хобіци р.

3. У

Бонсай для хобіци

4. У

Бонсай для хобіци р.

5. Умань «Наразу відразу після того, як я купив це дерево, я прокинувся жолоб у стовбурі, обробляли краї і залишила його самостійно. Після 2 років краї були грубими і сформованими. Незабаром я вирішив, що я хотів продовжити формування бочки. й

Бонсай для хобіци

6. Жнівень Ведуться роботи з допомогою оснащення різними насадками.

Бонсай для хобіци

7. Про нас Після фіксації дренажних отворів на майданчику-бази, на ній було зроблено з'єднання спеціального грунту для бонсай "Акадам". З глини і торфу, щоб утримати грунт.

Бонсай для хобіци

8. У

Бонсай для хобіци р.

9. Навігація Щоб імітувати пагорб, задня стінка повинна бути дуже високою, тому я вирішив взяти «спондж», які флористи використовують для заповнення простору. Дуже легко, очевидно, поглинає багато води і дуже зручно вирізати потрібну форму. Губка кріпиться до цегляного фасаду з дротом і зверху накривається тонким шаром грунту.

Бонсай для хобіци

10. Цегляний фасад фіксується на пластиковій сітці, що містить всі деталі разом. "Брикети" прокочуються з черепиці даху, різкі кути розрізають. Всі деталі цементуються на пластиковій сітчастій підкладці. Спочатку були створені майбутні двері і вікно будинку, а потім стіна була покладена між ними.

Бонсай для хобіци

11. Мідний дверкноб був погоджений на Кріс власного невеликого металообробного верстата і полірований наждачним папером і металевою скатертини.

Бонсай для хобіци

12.

Бонсай для хобіци

13.00 р. «Для паркану я використовував шматки деревини Меранті, що проходять разом з алюмінієвим дротом. Перед установкою паркану я покрила дерево темним лаком, щоб він не виглядав нові. А дріт витриманий з металевою вимиткою. й

Бонсай для хобіци

14. Покроки в будинок і невелику площу під вікном вистилаються шиферною плиткою. тріщини і сльози між плитками заповнюють невеликими пучками моху.

Бонсай для хобіци р.

15.00 р.

Бонсай для хобіци

16.00 р.

Бонсай для хобіци

17.00 р.

Бонсай для хобіци

18 років

Бонсай для хобіци

Джерело: