Юба

Продовжуємо знайомитися з наймолодшою африканською країною, Південною Суданом і його столицею Юба. Це, мабуть, одне з найбідніших міст, які я бачив. Незважаючи на те, що тут живуть 400 000 осіб, місто не має доріг, каналізацій, ходової води, громадського транспорту. Більшість людей живуть без електрики і базових зручностей. Вони варять на вугільних і пити воду безпосередньо з річки.

Головна

р.

01. У Звичайна вулиця міста... На основних дорогах знаходиться асфальт.

2113981

02. Мар У місті є лише кілька високих будівель. Високий, це 5-7 поверхи. Все інше - одноповерхові шви. В основному, все Юба - велике село.

, Україна

03.03.2014 р. Однією з районів столиці. Кількість населення Юба зросла з 2005 року від 60 000 до 400 000 у 2011 році, що викликає багато проблем з постачанням.

04.03.2014 р. Люди варять зовні.

р.

05. Мар Українська

доб.

Мар Ще один міський блок.

р.

07. Мар Головна Южний Судан має найвищу смертність у світі.

р.

08.03.2014 р. Місцеві жителі люблять прикрасити себе рубцями, залишаючи ці малюнки на їх лобі.

09.03.2015 р. З дитинства виготовлялися ножиці. У південному Судані є неймовірна кількість мух. Покриваємо все - їжа, тваринництво і люди. Особливо подобається snotty немовлята.

10. Українська

До речі, тепер читач, ймовірно, думають: «Дів, як страшні вони!» Я не стрибав до висновків. Нещодавно відбувся конкурс краси.

І ось переможців.

11. Молода Африканська країна має проблему з сміттям. У нас немає клінінгів, немає сміття. Точно місто є одним з великих пельменів.

17.00 р.

18. Лікарня.

р.

19. Церква.

20. У Південній Судані кальяни здобули незаперечну популярність.

21. Я не знаю, хто приніс їх тут або коли, але вони копають весь час.

22. Фотографія, в тому числі по телефону, вимагає офіційного дозволу Міністерства Інформації.
Не знімати поблизу державних будівель і військових установок, АЗС, міст, аеропортів тощо. У місті є багато скатертинок. Нещодавно в Юба було затримано дві іноземці. Побоюючись камери величезний. Водій завжди був стурбований тим, що хтось бачив, що у мене була камера і попросила мене приховати її весь час.

23. Важкий мотоцикл ДТП. І не зрозуміло, що він живий, люди з автоматичними гвинтівками швидко підібрали, кинули його в спадеси і забрали його. Смішка все ще збирається. Будь-який інцидент - великий захід для міста. У Juba немає моторикалиста носіння шолома.

24. Автостанція.

25. Статус на сервери

26. Як я сказав, що в місті немає ходової води, тому на дорогах дорогах немає купе водних вантажів.

27. Вони приймають воду з Нілу. Цей водний народ потім пити, варити на ньому і використовувати в господарстві. Немає іншої води.

28. Є насоси по Нілу для заправних носіїв.

950 р.

31. Вони миють.

32. Южний Судан має одну з найбільш розвинених економіок у світі.

33. Геї тут подаються 10 років в тюрмі, перш ніж відокремитися від їх північного сусіда, покарані під шарії право.

Додано до [mergetime]1364042509[/mergetime]
Я зробив!

Додано до [mergetime]1364042791[/mergetime]
Над звітом.

Джерело: