Прийміть фотографію перед їсти!

Ніщо викликає втрату апетиту більш ніж другу або другу, який перед вживанням їжі, приймає фотографії з нього з усіх кутів. У звичайному сімейному вечері, вечірку про привід і навіть коротку зупинку в ресторані швидкого харчування можна перетворювати в справжню фотосесію, де основною зіркою буде харчування! Здавалося б, в справжню фото-продовольчу манію.

1,1 км Ну, ви не можете залишити такий рідкісний порядок курки, сиру і смаження не відстежений!

2,2 км Як поділитися фотографіями їжі з друзями на Facebook, коли ви можете разом і зробити «групову фотосесію з їжею»?

3. У Я, і раптом запам'ятав: Я не фотографував цю непривабливу вечерю! Я згадував, або мені довелося замовити інший.

4. У Ця доля не втечу навіть гарячих собак на шляху від кафе до автомобіля.

5. Умань Hmm ... є, мабуть, особлива причина: для фотографії цього величезного шматка торта, потім розповісти друзям, як ви замовляєте його і ні в якому разі не їсти, але навчені волі.

6. Жнівень Ну, така художня страва не гріх на фото. Це абстрактна картина!

7. Про нас Може бути, вона була варенням цього року. Тоді ви повинні дати йому кредит і нарешті захопити результат.

Габаритний зображення

8. У Я зустріюся з вами!

9. Навігація Навіть швидка їжа не втекла цієї долі. «Примітка, після чого я прибираю жир у редакторі. й

р.

10. Чому не варто фотографувати таку чашку латте?

11. Фото в стилі "Я не впевнений, що я збираю зараз." Можливо, це фото буде корисно для розслідування.

р.

12. О, мій Бог, це гарне!

р.

13.00 р. Ні, м'ясна пластина, звичайно, головний об'єкт, хоча цей випадок на iPhone привертає не менше уваги.

6018109

14. Хліб! Що таке торт? ?

Джерело: