Найнебезпечніше місце.

Тут ви можете втратити все, тут ви можете зникнути і ніхто не допоможе. Тут слід розраховувати тільки на себе, і викликати допомогу безглуздим. Коли ви приїжджаєте сюди, ви не можете бути впевнені, що ви повернетесь.
24 зображень Ілля Варламов

441569.

01. Мар Це Південна Суданська школа ... )

02. Мар Як тільки білий чоловік з'являється тут, сотні дітей ганчіться його.

03.03.2014 р. В принципі вони тут і без білого чоловіка над місцем.

04.03.2014 р. Діти піднімаються до вас, витягуючи одяг, вони кладуть руки в кишені, вони досягають камери, вони намагаються відтягнути кнопки від вас, знімати ремінь і т.д. В той час як деякі діти надягали руки в об'єктиві, інші намагалися взяти значки від мій крок!

05. У Великий натовп оточує і починає харчуватися.

Мар Не можна керувати цим натовпом.

07. Мар Прийняття торців.

08. У. Я боявся, що я знищив дітей. Під час проходження вузького проходу малюки почали падати і натовп почав їх виштовхувати. Починали кричу і кричущу, задні ряди піднялися до того, щоб підійти мене швидше, а перед кількома десятками малюків лежали на землі і друзі ходили по них, знизилися і відразу закрили поруч. Найгірше, що я не можу допомогти тому, що весь натовп приїжджає до мене. Не достатньо розбирати дитячі тіла. Найкращим способом було виходити звідти швидше і вийти з іншого боку, щоб задні ряди припинили пресування. Що я зробив. Швидке очищення трафіку. На щастя, ніхто не болить. Вага дітей була невеликою, і вони не могли трамваї один одному.

09.03.2015 р.

10 хв

3808381

11.

12.

13.00 р. Клас класу

3211104, Україна

14.

15.00 р.

16.00 р. По дорозі немає електрики в школах. Всі Немає освітлення, немає води... Просто бетонні коробки і стільці.

17.00 р. Є дзвіночок ...

18 років І починає збивати натовп на заняття.

р.

19.00 р. Вони приводять як овець. Так вони можуть працювати швидше.

20. Діти кріють.

21. Не варто забувати про те, що незважаючи на те, що діти не надто готові займатися заняттями. Займається 5 хвилин для вчителів.

22. Також, в більшості класах, підлогах. Це музичний урок.

23. В той час як деякі навчаються, інші борються на задньому дворі школи.

24. Незабаром цей натовп виростить і переміститься в резервуари.

Джерело: