Хартум, Судан

На дев'ятий день поїздки я летю до Хартум, столиця Судан. Хартум вважається одним з найгірших міст світу з точки зору політичної стабільності, правоохоронних органів, освіти та навколишнього середовища. І Сам Судан не найкраще місце на землі. Наприклад, в рейтингу миру він займає почесне місце з кінця, другий тільки до Сомалі та Афганістану. Я не знаю про політичну ситуацію і навколишнє середовище, але якщо є рейтинг країн і міст за кількістю не паркованих автомобілів, Хартум буде проходити перше місце. Ні, другий - Москва. Давайте подивимося, що це дійсно збирається тут.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

01. У Зняти з Юба, Південного Судана, і літати на північ до Суданського головного. Моя пошта вчора підняла багато питань про свою присутність. На жаль, я забув згадати Південно-Суданський туризм. Я можу сказати, що незважаючи на те, що країна живе в середні віки, відносно переносні умови були створені для білків. Є нормальні готелі. Ну, як нормально, як ми робили в Anapa близько 10 років тому. Я маю на увазі, ви можете жити. Чудові ресторани. Дуже добре європейські ресторани. Звісно, всі ці місця закриті місцевими, але білки в Juba живуть досить толерантно. Є багато білків тут - місія ООН розгортається в місті.

02. Мар Добрий, Юба! Доброго дня! Захоплення, молодий африканський народ, Південний Судан!

03.03.2014 р. Нехай на півночі ... під крилом літака співає про щось ... Червоне море пустелі.

04.04. Неаль.

Додано до [mergetime]1364232919[/mergetime]
05. Мар Ми літаємо до столиці Судан, Хартум. Хартум - офіційна столиця Судан. Тут необхідно відразу пояснити, що місто знаходиться на межі білої та синої Ніл, в безпосередній близькості знаходиться найбільше місто країни Омдурман та Багари. Насправді це одне велике 6 млн. м. Я не розділяю місто на 3 частини, щоб не заплутати читача. Тож коли я пишу Хартум, я маю на увазі агломерацію.

05. Мар Ми літаємо до столиці Судан, Хартум. Хартум - офіційна столиця Судан. Тут необхідно відразу пояснити, що місто знаходиться на межі білої та синої Ніл, в безпосередній близькості знаходиться найбільше місто країни Омдурман та Багари. Насправді це одне велике 6 млн. м. Я не розділяю місто на 3 частини, щоб не заплутати читача. Тож коли я пишу Хартум, я маю на увазі агломерацію.

Мар З висоти польоту місто не вражає...

07. Мар вугільний ринок.

08.03.2014 р. Промислова зона. У країні промисловість слабо розвинена, вони живуть на олії.

Р

09.03.2015 р. Як видно, асфальт знаходиться лише на основних вулицях. Місто дуже пилососна і брудна.

10. Як нагадує Хартум Москва? Право! Це ж проблема паркування. Усе місто наповнене горбом. Люди поставили авто, де вони хочуть.

11. Судан є ісламським державою, через це були проблеми з південним, які не хочуть жити в законі Шарії і в кінцевому підсумку відокремлені. 70% населення – Араби.

12.

13.00 р. Місто досить багате африканськими стандартами. Після Сомалі та Південного Судана вона відчуває себе як рай.

14. Водопровід.

15.00 р.

16.00 р. Перший будинок президента.

17. пішохідна інфраструктура.

1247047р.

18 років Ви не чули про комфортні тротуари.

19. парковка.

Р

20. При русі, особливо в старому центрі, повна катастрофа. Не існує розміток, без правила, просто хаос.

р.

21. Таксі використовуються як таксі. Хоча місто дуже великий, немає нормального громадського транспорту.

22. Ринок.

23. Кінь.

24.

25. Жіноча мода.

26.

27.

28.

29. Ринок продає крокодильні шкури! Реальні. Можливість.

до 1 2 3 4 5+

30. Фурні тапочки модні.

31. Сучасна архітектура Хартум ...

32. Найхолодніший готель в місті був побудований в 2008 році Гаддафі. Він називається «Gaddafi Egg» місцевими

33. Увечері я їду на човні і їсти на човні. Все в Судан суворо безкоштовно. Ви не можете впустити мости, державні будівлі, що можуть здатися стратегічними. Відсутність свободи фотографії. У будь-якому випадку, коли скатерти, кожен перегляд і прослуховування. Це як скап. Спирт заборонений в Судан. Звісно, це теоретично можливо купити на чорному ринку, але місцевими При приході кожен знайдений і заливається спирт. Для того, щоб імпортувати спирт в країну, штраф, вони можуть в цілому бути розгорнуті і не допускаються.

122999

34. Дуже гаряча в Хартум. Невелика хмарність вранці. Хартум вважається одним з найгарніших міст світу, з середньорічною температурою 30 °C. З давніх часів на вулиці є гарна традиція залишити баночки з питною водою. На всіх перехрестях, і кожен має воду.

35. Увечері вся місто збирає на набережній і захоплює Ніл.

р.

І тут є дивовижні бурі пилу.

Додано до [mergetime]1364234056[/mergetime]
Я зробив! Дякую за терпіння.

Джерело: