Поговоріть з Китаєм...

Після того, як на одному з виставок я мав можливість спілкуватися з китайською людиною, його ім'я я не пам'ятаю, давайте йому дзвонити Лі. Нормальний чоловік, як це говорить російською мовою добре. Ну, в безпосередній близькості один з днів виставки, вже досить багато здобутих ступенів, ми говорили про багато про політику про життя і т.д.

Я попросив його, «Як ви відчуваєте Сибір? й
Він каже, що «Дуже тут, багато речей... (я думаю, про це), ймовірно, все буде нашим. й
... Я трохи недбалий... Я думаю про те, що вона надходить в хутаут або відправляю його...
Я сказав: "Чи ви навчаєте людину?" Повинен знати історію. Він сказав: «Офісний курс Я дороблю, і він посміхався.
Я: Ну, ви, ймовірно, пам'ятаєте свою давню емоцію з монголими? ?
Посмішка прийшла з обличчя.
- "Я пам'ятаю."
Я сказав: «Ви повинні пам'ятати про те, як багато монголів там і скільки ви? й
...
- "Рубо."
Я: Ну, давайте мені нагадувати вам... монголи, разом з жінками, дітьми і літніх людей, були від 800 000 до 1,000,000 осіб, і ви були близько 30,000,000 людей в той час. Що зробив Генгай Хан до столиці? ? ?
Лі можна сказати, щоб мати «зловлені» очі, він стрибав і зламався з тірою неперекладного китайського фольклору, явно непристойним значенням ... після перерви, щоб потіти, він різко заспокоївся і збочений вниз і сказав щось інше на його лівому ...

У фінальному день виставки Лі підійшов мене і запропонував мені напій, щоб говорити, світу. Пити, їсти, говорити в кінці він сказав: «Це буде складно з вами...» Ти Сибірнс «Фрозен» з усіма вашими освітами... це буде складно з вами, складними і з нерівномірним гайкою, очищаючи щось китайського лотка Grusnoko.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное