Краматорське містечко та країна LXI

21 фото.

Оригінальний.

, Україна

У 2007 році я мав можливість їздити на великий і зрозумілий Chrysler Town & Country, але виявилося, що це не проблема. Після декількох поїздок на «лінір» пасажирський автомобіль не був настільки комфортним і затишним: при висадці було навантаження на ноги (хоча я навіть не 30 років). На жаль, бюджет не дозволяв купувати цей або схожий автомобіль. Я не хочу вибирати з інших. Довгий час я прогулявся темніше, ніж хмари. Але з часом кошти прийшли.

3. У

р.

Я не мав автомобіля в часі. Я маю сумніви про те, що я хочу купити. На сімейній раді вибір впав на місто Chrysler і країну, хоча технічне обслуговування і витрати на таку «корону коню» були передбачені, а також, щоб вона повинна бути виведена з зарплати звичайного працівника. Остання проблема, яку ми вирішили за допомогою газового обладнання. Витрата газу становить близько 15-17 літрів у місті та 10-14 (або навіть всі 15) на заміських дорогах з спокійною проїздою за правилами.

Як кажуть, вловлювачі і бокові траси: найближчий родич просто намагався продати рідкісний автомобіль в той час. І я був збуджений, щоб бути новим власником, тому що я точно знав, які вершини були замінені, і що потрібно було замінити.
Я прийшов через копію LXI версії з темною шкірою, клімат-контролем і двигуном потужністю 3300 cc. Як сімейний автомобіль, він повністю вирівнявся - 7 людей легко розташовуються (навіть досить добре зануритися). Є багато різних, в тому числі приємних дрібниць: наприклад, власники чашок для кожного пасажира, 4 розетки в різних місцях, 2 столи, DVD, окремий клімат-контроль для пасажирів в задній частині, електричні двері з відкриваючими кнопками в салоні або на клавіатурі, електричний багажник (в багатьох моделях це, але я, на жаль, не отримав його).

р.

У мене є залізний друг з Канади. У той час автомобіль був придбаний на аукціоні зламаних автомобілів (з'явилися навіть фотографії) і спина була виготовлена з відверто хотіло: між багажником і задньою лампою можна приклеїти долоню. Я якось хотів виправити, але бодібілдінги говорили мене, демонструючи мені кілограми шпаклівки, які можуть знадобитися - якщо ви збивали його, це буде згорнути. Задні ліхтарі знежирені, з водою в них. Решта автомобіля була досить нічого.

р.

Управління містом і країною дає вам відчуття легкості і впевненості в американській автомобільній галузі. Я мав цей автомобіль протягом 4 років! Я зізнаюся, я неодноразово хотів продати, покласти оголошення на різні сайти. Але не день пропущений як душа з'явилися коти з заточеними кігтами і довелося прибрати рекламу.
Переваги даної машини можна врахувати протягом тривалого часу. Про невеликі недоліки простіше говорити. Першим, і, можливо, найбільш значущим, на мій погляд, є дивний фарм, характерний для американців. Ксенонові лампи заборонені на території Білорусі не розв'язали проблему, хоча у мене є біксенон лінзи на моєму обліковому записі. Другий недолік - не так типовий - витяжки часто і легко схильні до корозії. Щоб запобігти його, досить заповнювати всі щілини капюшона з ворсом, так як є волога там. Проблемою є труби задньої зони кондиціонера, які просто варяться з нашими ліклінами за допомогою аргонового зварювання. Ще однією слабкою точкою можна назвати стабілізатором стійки. Ми пропонуємо не дуже надійні – вони не достатньо довго. Через це збиваючи в салоні страшно.

1 999 р.

Під час роботи він раз змінив колодки, масло і фільтри на кілометрах. Колишній власник — зчеплення на генераторі. Під витяжкою є надійна «мільйонер», з ланцюговою трансмісією механізму розподілу газу. Я змінив тільки дроти, а потім з запалювання - одна свічка не вдалося. Електропроводка повинна бути ідеальною: перерву в моторну мережу задньої шайби, перерву в ланцюжку охолодження вентилятора, кілька світлових ламп і розсувних дверних пресів.
Система гальмування надійна, кожен хваліє. Я тільки змінив передні гальмові диски після побиття при натисканні гальма, я не знаходився, знаючи, що вага автомобіля значною, і не буде достатньо витікання протягом тривалого часу. В цілому, під час операції (з лютого 2008 р.) інвестовано в автомобіль тільки кошти, щоб задовольнити власні змії. Я дуже щасливий з вибором. І я не можу сказати, що я просто щасливий, що мої друзі в Chrysler не мають глобальних інвестицій.

Місце водія – «рояльний престол», перехрестя домашнього сидіння та місця пілота. Всі кнопки і ручки розташовані так, щоб не важко дістатися до них. Все на руці в цьому автомобілі. сидіння регулюється електриками в різних положеннях, є також ковтання спини. Я думаю, що кожен може налаштуватися.

10.

11.

Зважаючи на те, що пасажир, який знаходиться перед тим, що відчуває себе навігатором. Це часто дратує водія. Ноги знаходяться в положенні 90 градусів, що забезпечує повне комфорт. Сидіння покриває все тіло і навіть при сильному повороті не дозволяє його ковзати в сторону.

13.00 р.

Для пасажирів, які сидять на задніх сидіннях, мій варіант міста та країни також забезпечує комфортні сидіння. Моделі свіжіші (з 2004 року) речі гірше, хоча з великим плюсом - інтер'єр трансформується, тобто складається в підлогу. сидіння набагато менші, у формі шкільного крісла. До 2004 р. вони, звичайно, зручні, але при «розвантаженні» кабіни потрібно мати вільний простір, де можна залишити місця (наприклад, гараж). Так, і запасний колесо знаходиться під багажником, а не схожий на "броше" молодший - в середині кабіни, і піднявшись на запас необхідно під машиною. Це все для аматора, хоча.

15.00 р.

У середній ряд, вид набагато гірше переднього і навіть спинки. Я не використовую для отримання трохи запаморочення. Але в зворотному ряді, якщо я міг перемістити рульове колесо там, я б приводу себе. Перегляд пробігу відкриває перед вами, а найхолодніші речі можна побачити в темряві, коли всі панелі світяться. З однією з зручностей - DVD - виділяється після 3 років, піднімаючи всі форуми. Після того, як намагалася записувати диск в американський формат NTSC, і він працював. У той час, коли дитина виросла і сівнула з мультфільмами.

17.00 р.

Габаритний зображення

У багажному відсіку є також задоволення. Я ніколи не страждав від нестачі місця і перевозив необхідних вантажів різного розміру.

(доб. 4)

Тепер, після багато досвіду в управлінні Chrysler Town & Country, я можу побачити, де я можу парк і де я не повинен.

У той час я не боївся і став піонером американських автомобілів серед всіх друзів і знайомих, які зараз не тільки шанувальники автомобілів, зроблені в Сполучених Штатах, вони просто приєдналися до них. Ось чому я хочу поділитися гарними враженнями від Chrysler Town & Country з іншими.

21. Всі права.

Джерело: