Він втратив половину обличчя і став професійним зомбі.

Жителі Американської держави Оклахома Біллі Овен не тільки вдалося подолати смертельну хворобу, але і завдяки йому знайти новий виклик в житті.

У 2009 році екс-механіка мотокросу спорту діагностувалася рідкісною формою раку - синоназальна пухлина, яка впливає на слизову порожнину носа. Про це повідомляє лікар. Згідно зі статистикою лише 10% пацієнтів з цим онкологічним виживанням.
5 фото по strajjj

Моя ймовірність була хірургією. Але рак поширився так далеко, що лікарі змушені повністю видалити праву зірку, а також м'язи і нерви в правій частині обличчя. Дуже важко для мене, але я вирішив зробити все можливе, щоб залишитися з дружиною і молодим сином якомога довше.

Після реабілітаційного періоду людина зрозуміла, що він не міг зробити свою улюблену роботу.
Я не можу поставити людей на такий ризик! Якщо я не помітив будь-яку дрібну деталь, життя моторика буде в мортальній небезпекі.

Не хочу бути дискурований, Owen зрозумів, що він може скористатися змінами його зовнішнього вигляду. Людина, яка може легко приклеїти пальцем через рот в порожній отвір очей, почав активно діяти як зомбі в музичних відео і телевізійних шоу. Американський не звертає увагу на звинувачення у експлуатації його зовнішнього вигляду. Найголовніше, щоб він став хлібом для своєї сім'ї знову.

04 мар

05 мар

Джерело: